Homepage / Al het nieuws / Conferenties tijdens de Franchising Belgium Day op 6 oktober

Presse

Conferenties tijdens de Franchising Belgium Day op 6 oktober

Franchising Belgium Day

Tijdens de Franchising Belgium Day, die op 6 oktober in Charleroi plaatsvindt, zullen verschillende conferenties plaatsvinden die de franchisekandidaten zullen helpen zich beter voor te bereiden op het starten van een franchise.

Een ronde tafelgesprek met getuigenissen van franchisenemers

De eerste conferentie, die om 14.00 uur wordt gehouden, is een rondetafelgesprek met franchisenemers die tips kunnen geven over hoe zij kunnen slagen in het opstarten van hun franchise.
De franchisenemers van verschillende franchisenetwerken zullen hun ervaringen delen op het vlak van de meest belangrijke momenten van hun loopbaan als franchisenemer: de opstart.

Dit ronde tafel gesprek is een ideale plaats voor kandidaat franchisenemers die de moeilijkheden, maar ook de tips willen kennen van franchisenemers die erin slaagden een gezonde en succesvolle onderneming in franchising op te starten.

De lancering van een franchiseverkooppunt kan een moeilijk moment zijn en begrijpen hoe anderen het aanpakten helpt om zelfverzekerd de uitdaging aan te gaan!

Hoe kunt u uw werknemers aantrekken, motiveren en behouden?

Een tweede conferentie wordt om 15u  georganiseerd door Randy Francart, CBC Business Expert.

Wat zijn de mogelijkheden om uw inkomen en dat van uw werknemers te optimaliseren? Met of zonder salarisverhoging!

We weten dat de belastingdruk in België hoog is. Zijn er geen manieren om het inkomen te optimaliseren bij een gelijkblijvend brutosalaris? U zult ontdekken welke hefbomen het vaakst door bedrijven worden gebruikt!

Kom op 26 oktober vanaf 14u naar deze conferentie tijdens Franchising Belgium Day, Bois du Cazier te Charleroi.
U krijgt gratis toegang  Schrijf u hier in!