Homepage / Al het nieuws / De 8 ste editie van de Franchising Belgium Day opent weldra haar deuren

Presse

De 8 ste editie van de Franchising Belgium Day opent weldra haar deuren

Franchising Belgium Day

Franchising Belgium Day, een franchisebeurs om te bezoeken, wat je profiel ook is…

Franchising is een economisch model dat zich blijft bewijzen en dankzij hetwelk elk jaar vele mensen met verschillende achtergronden het avontuur van het ondernemerschap aangaan. U kunt er meer over te weten komen door de 8ste editie van de Franchising Belgium Day bij te wonen op 28 april in de Baudelokapel te Gent.

Dit niet te missen evenement is de ideale gelegenheid om meer te weten te komen, het perfecte concept te vinden om uw ondernemersavontuur te lanceren en, vooral, over alle nodige instrumenten te beschikken om te slagen.

Het is mogelijk om op elke leeftijd ondernemer te zijn en franchising staat open voor alle projecteigenaars zonder onderscheid. Het doel van de Franchising Belgium Day is op één plaats alle oplossingen samen te brengen die zijn aangepast aan elk profiel, naar gelang van zijn doelstellingen en verwachtingen. Deze franchise beurs weerspiegelt de diversiteit van de concepten, de evolutie van franchising en de nieuwe verwachtingen van de consument. Daarom moedigt de Belgische Franchise Federatie iedereen aan te komen en zijn project met de best mogelijke steun te consolideren.

Kom de franchisebeurs bezoeken en schrijf u in om een gratis toegangsbadge te bekomen op onze site https://www.franchisingbelgiumday.be/nl/franchising-belgium-day