Homepage / Al het nieuws / Delitraiteur opent zijn 40e verkooppunt !

Presse

Delitraiteur opent zijn 40e verkooppunt !

Het Belgisch franchiseconcept Delitraiteur laat zijn 30ste verjaardag niet onopgemerkt voorbijgaan.

Op vrijdag 11 juni opende Delitraiteur een gloednieuwe winkel in Vlaanderen op de Kapelsesteenweg 77 in Ekeren.

Het concept van Delitraiteur is uniek in België met een 34-tal franchisewinkels, vooral gelegen In Wallonië en Brussel, maar Delitraiteur focust er vandaag vooral op om nog meer uit te breiden naar Vlaanderen.

Delitraiteur is specialist in maaltijdoplossingen, biedt meer dan 300 mogelijkheden aan (verse bereide maaltijden, ter plaatse klaargemaakte sandwiches, …), maar ook een uitgebreid en vernieuwend gamma voedingsartikelen en een restaurantzone waar klanten kunnen genieten van hun favoriete producten.

Deze Delitraiteur winkel in Ekeren is in eigen beheer met gerant Lindsey Lambrechts. Lindsey is een ervaren medewerkster van Delitraiteur vermits zij ook aan het roer staat van de Delitraiteur winkel in Antwerpen aan de Kammenstraat.

Al 30 jaar werkt Delitraiteur bij voorkeur met Belgische ondernemers en producenten. Hun partners groeien samen met hen.

Op de grote opening van vrijdag 11 juni viel er nog meer te ontdekken, zoals het Belgisch vlees verrijkt met omega 3, een assortiment fruit & groenten samengesteld door hun aankoper Sacha, een reeks kazen gerijpt door kaasmeester Julien Hazard, … Delitraiteur maakt ook het verschil door te werken aan een meer ecologisch verantwoorde politiek, waarbij we de beste oplossingen zoeken voor het welzijn van de planeet.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Delitraiteur, klik hier.