Homepage / Al het nieuws / Een drukke maand Maart bij het franchisenetwerk Heytens

Presse

Een drukke maand Maart bij het franchisenetwerk Heytens

Het franchisenetwerk Heytens had een drukke maand maart met nieuwe openingen in het centrum van Antwerpen en Knokke en een verhuizing van Wilrijk naar Aartselaar.

Een nieuwe winkel in het hartje van Antwerpen

Na de opening van de winkel in Elsene in de Brusselse hoofdstad in februari 2021, is het nu de beurt aan de Antwerpenaren om te profiteren van de opening van een nieuwe Heytens-winkel in hun stadscentrum, wat in de lijn ligt van de strategische positionering van het bedrijf.

Deze winkel van 50 m², gelegen aan de Steenhouwersvest 44 in 2000 Antwerpen, verwelkomt klanten sinds 18 februari 2021 om hen gepersonaliseerde hulp te bieden bij de realisatie van hun project: advies aan huis, opmeten en plaatsen van rolgordijnen en gordijnen.

Deze nieuwe winkel, momenteel een filiaal in een stadscentrum, is opgebouwd rond een moderne en warme ruimte gewijd aan co-creatie waar Heytens elk van zijn klanten op afspraak een speciaal moment aanbiedt.

De komst van Heytens naar het hart van Antwerpen, een mythische mijlpaal van de Belgische mode, luidt een nieuw tijdperk in voor Heytens, dat gemoderniseerd is en zich nu positioneert als dé specialist in raamdecoratie op maat. En dit is nog maar het begin van een nieuw verhaal voor Heytens in Antwerpen.

Een nieuwe Heytens franchisewinkel in Knokke

Heytens Knokke

Een nieuwe franchisewinkel van Heytens met een oppervlakte van 70 m² opende op 18 maart 2021 haar deuren in Knokke aan de Elisabethlaan dicht bij de Lippenslaan.

Deze winkel staat onder leiding van een nieuwe franchisenemer, Christian Janssens, voor wie, met een carrière als zelfstandige in de parfumeriesector, advies en klantenzorg geen geheimen hebben.

Hij is een verkoper in hart en nieren en heeft veel ervaring opgedaan in het leiden van verschillende parfumerieën tot hij besloot zich op één enkele activiteit toe te leggen. Het franchisenetwerk Heytens trok al vlug zijn aandacht en overtuigd door de aanpak van persoonlijke service en drie maand later besloot hij zijn eigen franchisewinkel in Knokke te openen waar hij wordt bijgestaan door een adviseur en een monteur.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Heytens, klik hier.