Homepage / Al het nieuws / Een nieuw franchiserestaurant Burger King te Ninove

Presse

Een nieuw franchiserestaurant Burger King te Ninove

Een nieuwe franchiserestaurant van de fastfoodketen Burger King opende op 13 juli in Oost-Vlaanderen in Ninove, aan de Elisabethlaan 51.

Dit is de eerste Burger King die in de Denderstreek wordt geopend, voor een lokaal cliënteel maar ook van Geraardsbergen tot Aalst. Een 25 meter hoge pyloon met het nieuwe logo van het merk trekt de aandacht van whopper-liefhebbers van ver!

Het is moeilijk om het moderne en imposante gebouw niet op te merken, gebouwd in de Pavilion-stijl met een eigentijds design en een focus op helderheid, getekend door een team van architecten uit Miami, de geboorteplaats van Burger King.

 

Het twee verdiepingen tellende restaurant Royale combineert nieuwe, moderne verlichtingselementen met zachte, natuurlijke kleuren en een strakke inrichting.

Een totaal van 120 zitplaatsen; 40 op de begane grond, 80 op de eerste verdieping en 34 op het terras biedt dit franchiserestaurant de mogelijkheid om vele klanten tegelijk te ontvangen, die ook bij de drive-in kunnen worden bediend. Er zijn zes digitale bedieningsschermen en twee Coca-Cola Freestyle automaten met 100 combinaties en een overdekte Play King voor het plezier van kleine kinderen.

Yves Loncke, een multi-franchisenemer aan het roer

 

Yves Loncke is een gedreven multi-franchisenemer die meer dan vertrouwd is met de wereld van fast food. Met dit franchiserestaurant in Ninove opent hij zijn derde Burger King, daarnaast  is hij al franchisenemer van de Burger King in Kuurne in de Ring Shopping Noord en de Burger King in Gent op de Korenmarkt, om nog maar te zwijgen van drie Quick-restaurants, een Quick Giant Bar op een boogscheut van de Burger King® op de Korenmarkt en twee andere in Waregem en St-Denijs Westrem.

In Ninove wordt Yves bijgestaan door een dynamisch team van 30 medewerkers (15 werknemers en 15 studenten) in het dagelijks beheer van het

restaurant dat elke dag geopend is van 10.30 tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 1.00 uur in de ochtend.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Burger King, klik hier.