Homepage / Al het nieuws / Een nieuwe Belchicken restaurant in Verviers

Presse

Een nieuwe Belchicken restaurant in Verviers

Belchicken Verviers

Belchicken blijft groeien. Op vrijdag 26 mei 2023 heeft Belchicken een nieuwe restaurant in Verviers geopend. Het was veel interesse en groot succes. Het economische model van Belchicken als franchise is gebaseerd op een combinatie van verschillende factoren, zoals de beproefde formules en methodes van het bedrijf, de mogelijkheden voor groei en expansie en de ondersteuning die franchisenemers krijgen.

Belchicken VerviersAls Belchicken streven we ernaar om ons merk te blijven ontwikkelen en uit te bereiden in België in 2023 en daarbuiten. Ons doel is om franchisenemers de middelen en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om hun bedrijf te ontwikkelen en te verbeteren. Dit omvat geoptimaliseerde logistiek en supply chain management “zodat franchisenemers kunnen vertrouwen op een betrouwbare en tijdige levering van producten en materialen”. Wij voorzien voor onze franchisenemers een voortdurende opleiding en ondersteuning, zodat zij over de kennis en vaardigheden beschikken om hun zaak te ontwikkelen.

Belchicken Verviers

Tegelijkertijd willen wij onze duurzaamheidspraktijken verbeteren. Dit zal worden bereikt door “het effect op het milieu te verminderen en meer inspanningen te leveren om voedselverspilling tegen te gaan”. Met Belchicken Verviers telt Belchickenfamilie één franchisenemer meer. “Melissa Laineux” is een jong, enthousiast en gemotiveerd kersverse Franchisenemer en is bereidt om van Belchicken Verviers een succesverhaal van te maken.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Belchicken, klik hier.