Homepage / Al het nieuws / Een nieuwe franchisenemer voor de Heytens winkel in Antwerpen

Presse

Een nieuwe franchisenemer voor de Heytens winkel in Antwerpen

Heytens

In februari opende een nieuwe franchisewinkel Heytens, specialist in raamdecoratie op maat, zijn deuren in het centrum van Antwerpen aan de Steenhouwersvest 44.

De Antwerpse winkel was bij de opening een filiaal van Heytens, maar deze had nog geen franchisenemer gevonden om het beheer over te nemen.

Nu heeft Heytens aangekondigd dat het een franchisenemer heeft gevonden in de persoon van David De Vocht.

David, een jonge ondernemer van 31 jaar, komt uit de horeca sector en heeft gewerkt voor de met een Michelin-ster bekroonde chef Sergio Herman, voor wie de eisen en de tevredenheid van de klanten geen geheim meer zijn. Vermits hij zich als zelfstandige wilde lanceren kwam hij in contact met het Heytens-concept, dat de klant centraal stelt.

Verleid door het concept van het stadscentrum, het aanbod van kwaliteitsproducten en een gepersonaliseerde dienstverlening aan de klanten, besloot David de stap te zetten om zijn eigen zaak op te richten door zich aan te sluiten bij het franchisenetwerk Heytens en zo een nieuwe impuls te geven aan zijn professionele carrière.

Deze nieuwe franchisewinkel in het stadscentrum is gebaseerd op een ruimte gewijd aan moderne co-creatie waar David alle klanten op afspraak een speciaal moment aanbiedt om hen persoonlijk te begeleiden bij de uitvoering van hun project (advies aan huis, opmeten en installeren van gordijnen en zonweringen).

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Heytens, klik hier.