Homepage / Al het nieuws / Een nieuwe website voor het franchisenetwerk Aveve

Presse

Een nieuwe website voor het franchisenetwerk Aveve

Aveve

Deze maand pakt het franchisenetwerk Aveve uit met een gloednieuwe website en een bijbehorende E-shop. Voortaan koop je je favoriete tuin-, dier- en voedingsproducten online op www.aveve.be. Via de nieuwe website zet de franchiseketen volop in op inspiratie en beleving dankzij een ruim gamma aan producten die je nu ook rechtstreeks thuis kan laten leveren in België en tal van tips & tricks in Tuin, Dier en Lekkers. Bedoeling is om klanten nog meer online winkelplezier te bieden, altijd en overal.

De vernieuwde website met E-shop betekent een belangrijke, volgende stap in het groeiverhaal van de Aveve-winkels.

“We zijn bijzonder trots op het parcours dat we de voorbije jaren hebben afgelegd,” aldus Stefan De Clercq, BU Director Retail & Franchise bij landbouwexpert Arvesta. “Met een gloednieuw winkelconcept en een nieuwe branding voor Aveve hebben we de afgelopen jaren volop ingezet op inspiratie en beleving onder de slogan ‘Hier groeit plezier’. Nu zetten we dat plezier online verder met een vernieuwde website en bijbehorende E-shop. We waren al een tijdje online actief met Click & Collect en willen nu verder inspelen op de vraag van de klant. Voortaan kan je altijd en overal terecht bij Aveve. Zo willen we onze titel van ‘Beste Winkelketen van België’ – die we al 3 keer op rij wonnen en al 15 keer op rij in de categorieën Tuin & Dierspeciaalzaken – alle eer aan doen. We blijven investeren in onze winkels én in onze klanten.”

Uitgebreid assortiment en inspiratiehoek

Op www.aveve.be vind je vandaag een uitgebreid online aanbod terug van producten in de categorieën Tuin, Dier en Lekkers. Zo shop je nu gemakkelijk je favoriete bakmixen, bloembollen en snacks voor je huisdier online.

“De komende maanden blijven we onze E-shop verder optimaliseren,” vertelt De Clercq. “Geleidelijk aan voegen we nieuwe functies toe die de E-shop nog klantvriendelijker maken en breiden we het aanbod verder uit. We willen blijven groeien.”

Ook vind je op de vernieuwde website een inspiratiehoek terug, waar Aveve tips & tricks en creatieve ideeën deelt om aan de slag te gaan in je tuin of keuken of met je liefste huisdier.

“Met Aveve willen we klanten inspireren en ondersteunen. Omdat we onderdeel zijn van Arvesta, de grootste full-service partner voor boer en tuinder in België, is er een unieke kennis aanwezig in onze winkels. Die expertise willen we ook online delen met onze klanten via onze inspiratiehoek. We bieden niet enkel kwaliteitsproducten, maar ook kwalitatief advies. Dat onderscheidt ons als winkelketen,” aldus Stefan De Clercq.