Homepage / Al het nieuws / Eerste Vlaamse Jumbo-franchisenemer bekend

Presse

Eerste Vlaamse Jumbo-franchisenemer bekend

Sebastien Sintobin mag zich de allereerste Vlaamse Jumbo-franchisenemer noemen. Hij zal midden november als eerste Vlaming zelfstandig een Jumbo-supermarkt uitbaten in het West-Vlaamse Lauwe.

Deze zomer berichtten we nog dat Ralf Jansen en René Puts als eerste Nederlandse Jumbo-franchisenemers hun eigen Jumbo-supermarkt openden in Bree. Nu is ook de naam van de eerste Vlaamse Jumbo-franchisenemer bekend. De eer is weggelegd voor Sebastien Sintobin. Hij zal vanaf midden november de Jumbo-supermarkt in Lauwe uitbaten. Op de plaats waar de Jumbo-winkel zijn deuren gaat openen, zat vroeger de buurtwinkel en familiebedrijf Select, dat werd uitgebaat door Sebastien Sintobin. Hij was de derde generatie die de leiding had in de supermarkt, die al 52 jaar bestond. Het is dan ook niet verrassend dat hij zich kandidaat stelde als Jumbo-franchisenemer. En hij is trouwens niet het enige bekende gezicht dat de inwoners van Lauwe binnenkort zullen herkennen als ze hun boodschappen gaan doen: het hele team van de vroegere Select-winkel gaat namelijk aan de slag in de nieuwe Jumbo. Sebastien Sintobin is alvast erg enthousiast en wil de dynamiek van zijn vroegere winkel tot leven brengen in de nieuwe Jumbo-winkel. Of hij daarin zal slagen en hoe de nieuwe winkel er precies zal uitzien, zal de toekomst moeten uitwijzen.

Jumbo zal aanwezig zijn op de Franchising Belgium Day die doorgaat op 26 oktober in het Hotel de la Poste op de site van Tour&Taxis te Brussel om al de kandidaat franchisenemers meer info te geven.

Bron: Gondola

Top 3 des derniers articles