Homepage / Al het nieuws / Franchiserestaurant Burger King opent de deuren in Roeselaere

Presse

Franchiserestaurant Burger King opent de deuren in Roeselaere

Burger King Roeselaere

Fastfoodliefhebbers hebben er sinds vorige woensdag een nieuw adresje bij in Roeselare. Burger King opende een nieuw franchiserestaurant op de Brugsesteenweg. Twintig medewerkers ontvingen er omstreeks 10.30 uur hun eerste klant.

Burger King Roeselaere medewerkers

Het nieuwe  Burger King franchiserestaurant huist in een oud gebouw met charme op de plaats waar vroeger de villa van keukenbouwer Donald Muylle stond en later horecazaak Vespa’z huisde.

Een enthousiast team medewerkers stond klaar om de eerste klanten te ontvangen.

Bezoekers vonden vanaf 11 uur de weg naar het nieuwe fastfoodrestaurant. “De komende dagen verwachten we een pak volk. Voor ons was het echt aftellen naar deze grote dag waarop we Burger King ook in Roeselare op de kaart zetten”, aldus franchisenemer Piet Cremers.

Een multi-franchisenemer aan het roer

Piet Cremers Burger King

Piet Cremers is de trotse multi-franchisenemer aan het roer van dit nieuwe restaurant, waar hij wordt bijgestaan door een enthousiast team van een vijftigtal medewerkers.

Piet is vertrouwd met het merk, want hij is ook uitbater van de Burger King® restaurants in Brugge en Oostende. Via jobdagen en een samenwerking met de VDAB stelde hij de voorbije periode zijn team samen. “We hebben 25 vaste medewerkers en een vijftigtal studenten.” In het restaurant zijn er 112 zitplaatsen, buiten is er een terras waar 40 klanten kunnen zitten. “Daarnaast zetten we natuurlijk ook in op onze drive-in, na de paasvakantie starten we met delivery.”

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Burger King, klik hier.