Franchise CAPOUE

Wie is Capoue?

Capoue is een Artisanale-ijsmaker sinds 1947 – Gespecialiseerd in artisanale vieruurtjes – Degustatiesalons met heerlijke lekkernijen – De IJs-togen met schepijs hebben een keuze van meer dan 26 smaken en zijn open zodra het weer het toelaat.

 

 

Ons aanbod van de franchiseformule Capoue

Het franchise concept van Capoue is bekend sinds 1947.

Capoue biedt : Uitzonderlijke producten, een ambachtelijke productie, een  knowhow en vakkennis, een  begeleiding vóór en na de opening, een opleiding in een verkooppunt.

  • een rentabiliteit in verhouding tot investering
  • een unieke knowhow en kwaliteit
  • een sterke opleiding
  • een beperkte investering
  • een sector met perspectief

De kracht van ons commercieel netwerk

  • Aantal franchiseverkooppunten: 6
  • Gemiddeld zakencijfer: 300 K
  • Looptijd van het contract: 9 jaar
  • Persoonlijke bijdrage: tussen € 45.000 en € 70.000
  • Instapgeld: tussen 10.000 en 15.000 €
  • Franchisekosten: 5% van ZC

Aantal franchiseverkooppunten

 

6

Gemiddeld zakencijfer

 

300K

Looptijd van het contract

 

9 jaar

Persoonlijke bijdrage

 

+/- 50.000 €

Franchisekosten

 

5 % van ZC

Instapgeld

 

tussen 10.000 en 15.000 €

In detail

Een Capoue ijssalon is een handelsactiviteit op mensenmaat dat gerund kan worden met een klein team en dat een grote rentabiliteit biedt . De marges zijn  comfortabel met weinig of geen verliezen!

 

In 1947 opende een Italiaans echtpaar het ijssalon “Aux délices de Capoue”, aan de Keltenlaan in Brussel.

 

Tot begin jaren 2000 werd al het ijs bereid in het atelier van het degustatiesalon aan de Keltenlaan. Sindsdien bevindt ons productieatelier zich in de buurt van Hoei. Wij zijn één van de meest toonaangevende ambachtelijke ijsbereiders van België!

 

In 2016 besloten Antoine de Peyerimhoff en Ignace de Ribaucourt, twee gepassionneerden van Capoue, om de degustatiesalons te moderniseren. Op die manier bestendigen zij een passie die al meer dan 70 jaar bestaat.

 

  • U bent zelfstandige (v/m) in hart en ziel en houdt van menselijk contact
  • U werkt rationeel, goed georganiseerd, managen zit u in het bloed
  • Goede fysieke gezondheid
  • U weet van aanpakken, steekt graag de handen uit de mouwen
  • U bent praktisch, met een nuchtere kijk
  • Opleiding tot specialist in een kwaliteitsproduct
  • De zekerheid van een basisopleiding en een steeds durende verdere opleiding
  • Uitwisseling van ervaring onder collega’s
  • Beproefde en geteste methodes en aanpak
  • Ondersteuning door nationale en lokale communicatie
  • Een beroep dat veel voldoening geeft en waar u trots op kunt zijn
  • Concept weinig onderhevig aan economische of gezondheidscrisissen
  • Unieke en nog weinig ontwikkelde producten
  • Producten die bij elke generatie in de smaak vallen

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF