Franchise SPAR

Wie is Spar ?

Spar is wereldwijd een bekende naam. En toch zijn de winkels in elk land anders. In België is Retail Partners Colruyt Group mede-licentiehouder van Spar. De ‘Colruyt Group’-signatuur geeft het merk een stevige boost. Meer dan 200 Spar-winkels bouwen mee aan dat sterke imago.

 

Ons aanbod van de franchiseformule Spar

  • Een Spar-franchisewinkel is een gezellige en overzichtelijke winkel met een oppervlakte van 450 tot 1200 m², waar persoonlijke service centraal staat. We leggen een duidelijke focus op verse producten en een aanvullend assortiment ‘droge voeding’ en dit steeds aan een scherpe prijs. Je klanten komen er voor hun wekelijkse en dagelijkse boodschappen.
  • Een Spar Compact-winkel is kleiner en heeft een oppervlakte van 300 m². Het assortiment is beknopter waardoor klanten eerder voor hun aanvullende boodschappen langskomen. Ook hier zorgen we voor een juiste balans tussen verse producten en ‘droge voeding’.

De kracht van ons commercieel netwerk

  • Aantal franchiseverkooppunten : 200
  • Gemiddeld zakencijfer :
  • Looptijd van het contract : 
  • Persoonlijke bijdrage :
  • Instapgeld :
  • Franchise kost :

In detail

Een succesvolle supermarkt boordevol lekker eten voor de hele buurt? Daar werken we samen aan. Met een strak businessplan, financiering op maat en de ondersteuning die jij nodig hebt. Voor én na de opening. Zo kan jij focussen op wat echt telt: je medewerkers, je buurtwinkel én je klanten. Met Spar (en dus ook Retail Partners Colruyt Group) aan je zijde, krijg jij de kans om je eigen droomwinkel uit te baten – op jouw manier én met ondersteuning op maat. Zullen we?

Ondernemend. Klantgericht. Passie voor eten. Als die eigenschappen jou omschrijven, kan jij je eigen buurtsupermarkt uitbaten. Meer nog, je achtergrond of opleiding doet er eigenlijk niet toe.

Uiteraard moet je ook een sterke people manager zijn. Want Spar geeft jouw individuele, gespecialiseerde ondersteuning zodat jij je voor 100 % kan concentreren op jouw toegevoegde waarde: je klanten en je medewerkers.

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF