Franchise Vanden Borre Kitchen

 

 

Wie is Vanden Borre Kitchen?

De specialist in functioneel uitgeruste designkeukens, aangepast aan alle levensstijlen. Vanden Borre Kitchen combineert de expertise van 2 leiders binnen elk hun eigen markt. De groep FBD, de grootste Europese franchisegever voor ingerichte keukens. En Vanden Borre, dé referentie in audio, multimedia en huishoudtoestellen.

Ons aanbod van de franchiseformule Vanden Borre Kitchen

Vanden Borre Kitchen biedt een breed gamma aan keukenmeubels, accessoires en elektrotoestellen om tot in de kleinste details 100% gepersonaliseerde oplossingen te bieden. Wij streven ernaar om het hele jaar door de laagste all-in prijs garantie aan te bieden.

  • Een gecombineerde expertise van FBD & Vanden Borre, experts op hun respectievelijke markten
  • Vakmanschap, transparantie & vertrouwen
  • Service en opleidingen op maat met een innovatief winkelconcept

De kracht van ons commercieel netwerk

Het franchisenetwerk Vanden Borre Kitchen biedt expertise ten dienste van een snelle ontwikkeling. Sinds de oprichting in 2016 opende Vanden Borre Kitchen al 19 verkooppunten in België.

  • Aantal franchiseverkooppunten : 19
  • Gemiddeld zakencijfer : 1.400.000 EUR
  • Looptijd van het contract : 5 jaar
  • Persoonlijke bijdrage : 100.000 EUR
  • Instapgeld : 23.000 EUR
  • Franchise kost : /

 

19

Aantal franchiseverkooppunten

1.400.000 €

Gemiddeld zakencijfer

5 jaar

Looptijd van het contract

 

100.000 €

Persoonlijke bijdrage

23.000 €

Instapgeld

Kosten Franchise

Getuigenissen van franchisenemers

Jérôme Ménégazzi

Directeur de magasin Vanden Borre Kitchen Jemappes

“Wij waren meteen overtuigd door het merk en het innovatieve aspect van de verkoop. We hebben vanaf het begin en tijdens de werken begeleiding gekregen. Sinds de opening is die begeleiding volgehouden en interactief gebleven. Er worden voorstellen en gemeenschappelijke oplossingen voorzien voor de toekomst van het merk. Dit verloopt allemaal heel prettig.”

Charles Vanden Borre

Franchisé Vanden Borre Kitchen Waterloo

Voor Charles Vanden Borre, de huidige economische situatie in een wereld waar alles sneller gaat en moet gaan, bespaart het openen van een franchise met een model dat zijn waarde heeft bewezen en dat al bekendheid geniet bij het publiek, u veel tijd. Deel kunnen uitmaken van een netwerk en de steun ervan hebben is een enorm voordeel bij het opbouwen van een persoonlijk en professioneel project ”. Voor hem is DE franchise nu de beste manier om een ​​bedrijf te starten onder toezicht met gegarandeerde veiligheid.

En détails

Onze gespecialiseerde omscholings- en begeleiding partners zijn er om u te helpen een goede doorstart te maken als ondernemer. Vanden Borre Kitchen laat niets aan het toeval over om de goede werking van uw franchise te verzekeren, van de selectie van de beste leveranciers tot en met de opleiding van uw medewerkers

2016 : Vanden Borre Kitchen opent zijn eerste winkel in Drogenbos

2021 : Vanden Borre Kitchen telt 19 winkels in België

Meer dan een ondernemer. Wij zoeken een profiel dat in staat is om zijn passie voor de verkoop en het product door te geven aan de eindklant. Een persoon die zijn team op sleeptouw kan nemen om de waarden van Vanden Borre Kitchen te delen met zijn cliënteel. Aan het hoofd van uw team, zal u als missie hebben om de wensen van uw klanten te vervullen, door hen een unieke oplossing voor te stellen vanuit het oneindige aanbod aan configuraties die Vanden Borre aanbiedt.

Onze teams zien toe op het succes van uw verkooppunt en de tevredenheid van uw klanten.

Een Kitchen Expert volgt elk klantendossier op, van het ontwerp van de keuken tot de follow-up na de installatie.

De keukensector is een veelbelovende markt waarin gezinnen steeds meer al hun creativiteit de

vrije loop willen laten. Daarom biedt het merk maatkeukens aan die volledig aanpasbaar zijn aan ieders behoeften: ergonomie, gebruiksvriendelijkheid, helderheid, technologie, veiligheid ten behoeve van het gezin… Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF