Homepage / Al het nieuws / Franchising Belgium Day, een mooie ontmoeting in perspectief!

Presse

Franchising Belgium Day, een mooie ontmoeting in perspectief!

Franchising Belgium Day

Naar aanleiding van onvoorziene omstandigheden zal de franchisebeurs niet doorgaan in de Baudelokapel, zoals eerder gemeld, maar wel  in 3Square in Zwijnaarde, een deelgemeente van Gent!

De beurs “Franchising Belgium Day” brengt elke editie bedrijfsleiders, ontwerpers, ondernemers, mensen met ideeën of projecten, inkopers en toekomstige franchisenemers samen die hun bedrijfsplannen willen verwezenlijken, hun commerciële ontwikkeling willen vergroten en hun professioneel netwerk willen uitbreiden.

Een ronde tafel met getuigenissen van franchisenemers

Op het programma staat een ronde tafel met getuigenissen van franchisenemers uit verschillende sectoren.

De ronde tafel vindt plaats op donderdag 28 april om 14.30 uur in 3Square in Zwijnaarde tijdens de Franchising Belgium Day.

Alle bezoekers die wensen deel te nemen kunnen zich gratis registreren op onze website https://www.franchisingbelgiumday.be/nl/franchising-belgium-day

Een plaats voor networking

De Franchising Belgium Day is eveneens een plaats voor networking. Op het einde van de beurs verwelkomt de Belgische Franchise Federatie alle bezoekers op een drankje om contacten met de verschillende actoren uit  de franchisewereld te stimuleren.

Top 3 des derniers articles