Homepage / Al het nieuws / Het franchiseconcept Delitraiteur groeit

Presse

Het franchiseconcept Delitraiteur groeit

Delitraiteur

Het franchiseconcept Delitraiteur, de specialist in maaltijdoplossingen (bereide gerechten) zet zijn expansie voort met de opening op 1 april van zijn tweede winkel in het Groothertogdom Luxemburg in Differdange.

Deze nieuwe franchisewinkel met een oppervlakte van 310 m² staat onder leiding van franchisenemer Pamela Clerici en is gelegen aan de Rue de Soleuvre 30 in de tweede grootste Luxemburgse stad.

Pamela is geen onbekende in het netwerk van Delitraiteur, aangezien zij voorheen de manager was van de Delitraiteur winkel in Strassen. Haar droom om franchisenemer van een eigen winkel te worden, wordt in Differdange tot haar grote tevredenheid werkelijkheid.

Dit is de 40e winkel van het netwerk, met inbegrepen de twee Eats & Go-winkels in het Centraal Station in Brussel en het station Guillemins in Luik.

In de tweede helft van dit jaar zal ere in het Groothertogdom Luxemburg nog een derde Delitraiteur-winkel worden geopend in Hollerich.

Uitbreidingsplannen voor Vlaanderen

Momenteel zijn er 10 Delitraiteur-winkels in Vlaanderen, waarvan de laatste twee werden geopend in Waregem in november 2020 en in Ekeren in afgelopen juni.

Het uitbreidingsplan is voorzien met grote openingen in het noorden van het land, waaronder Lochristi en Schilde waarvoor Delitraiteur nog op zoek is naar de geschikte franchisenemers.

Daarom zal Delitraiteur dan ook aanwezig zijn op de volgende editie van de franchisebeurs “Franchising Belgium Day, een initiatief van de Belgische Franchising Federatie, die zal plaatsvinden op 28 april aanstaande in de BaudeloKapel te Gent. Dit is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de franchisemanagers van het bedrijf.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Delitraiteur en de voorwaarden te kennen, klik hier.

Délicieux, het exclusieve magazine!

Het nieuwe exclusieve tijdschrift van Delitraiteur “Délicieux” is begin maart gelanceerd met 40 pagina’s informatie, advies, ontdekkingen, recepten, voordelen, enz. Van deze eerste editie zijn 400.000 exemplaren gedrukt.