Homepage / Al het nieuws / Het franchisenetwerk Body Training Studio viseert op internationale expansie

Presse

Het franchisenetwerk Body Training Studio viseert op internationale expansie

Body Training Studio

Body Training Studio is gespecialiseerd in lichaamstraining met behulp van een innoverende technologie voor de verspreiding van elektrische impulsen, die haar waarde heeft bewezen bij topsporters en in de gezondheidssector, met name voor mensen die revalidatie of spierherstel voorgeschreven hebben gekregen.

Body Training Studio

Na de verankering van een sterk franchisenetwerk in België – heeft Body Training Studio al 20 EMS-trainingsstudio’s verspreid in heel België –, de marktleider op het vlak van EMS training, die al actief in Spanje is, met een geopende studio in Ibiza, heeft net de krachten gebundeld met een Nederlandse partner om een masterfranchise in Nederland te ontwikkelen. Eind deze maand openen in Nederland twee studio’s onder de naam “Body Training Studio”.

Body Training Studio

Body Training Studio kan bogen op zowel haar snelle ontwikkeling als de kwaliteit van de diensten die zij haar klanten aanbiedt. Inderdaad, het netwerk voldoet aan alle eisen van de Europese normen voor EMS-training.

De ambities van het Belgische bedrijf zijn gebaseerd op het franchise- en masterfranchisemodel om zijn netwerk verder uit te breiden en terrein te winnen op het gebied van EMS-trainingen in Europa en in de rest van de wereld.

Top 3 des derniers articles