Homepage / Al het nieuws / Het franchisenetwerk Leonidas heeft een jaar mooi achter de rug

Presse

Het franchisenetwerk Leonidas heeft een jaar mooi achter de rug

Het franchisenetwerk Leonidas sloot het jaar af met uitstekende resultaten: de beste omzet in zijn geschiedenis, een verkoopvolume dat bijna vergelijkbaar is met het niveau van vóór Covid, en een Ebitda die met 30% is gestegen.

In de periode van de pandemie heeft de onderneming verder de kiem gelegd voor haar toekomstige ontwikkeling, die er veelbelovend uitziet, met onder meer een versterking van het verkoopnetwerk in de meeste landen waar Leonidas aanwezig is, vooral in Frankrijk.

In een voor iedereen moeilijke economische context stelt Leonidas ten slotte alles in het werk om kwaliteitsvolle momenten van geluk te blijven aanbieden tegen zeer betaalbare prijzen. Om deze missie te vervullen, zal Leonidas de kostenstijgingen die het bedrijf moet ondergaan niet doorrekenen in de prijs van zijn pralines, zodat zijn pralines voor iedereen betaalbaar blijven, ondanks de crisis die we doormaken.

Zeven openingen en renovaties in de tweede helft van het jaar! 

De Leonidas franchisewinkel in Edingen

Leonidas Enghien

Op 1 juli opende de nieuwe franchisewinkel in Edingen zijn deuren aan de Brusselsesteenweg 42. Na vele jaren aanwezigheid in Enghien heeft de multifranchisenemer Natascha Mousset (Tubize en Bergen) besloten te verhuizen naar de overkant van de weg, naar een zeer gezellige en meer zichtbare locatie.

Het franchiseverkooppunt van Leonidas in Deurne

Leonidas Deurne

Franchisenemer Tessa Mariën heeft een prachtige carrière achter de rug. Na gewerkt te hebben als verkoopster in het centrum van Antwerpen, opende Tessa een Leonidas-franchisewinkel in Deurne, Frank Craeybeckxlaan 31. Bijna 10 jaar later greep ze de kans om te verhuizen naar een betere locatie aan de 9 Gallifortlei voor de zichtbaarheid en voor het merk.

De Leonidas franchisewinkel in Jambes

Leonidas Jambes

Op 13 oktober opende Séverine Lefebvre haar 3e Leonidas winkel. Na de winkels in Mettet en Wépion is het nu in Jambes dat deze dynamische multifranchisenemer het merk opnieuw vertegenwoordigt. Een warm welkom van consumenten die blij zijn hun favoriete pralines in Jambes aan te treffen.

Leonidas Messancy

Leonidas Messancy

Op 27 oktober was het een jaar geleden dat Jérôme Carpentier, franchisenemer in Frankrijk, met succes de Leonidas aan de Cora in Messancy in de provincie Luxemburg, België, overnam.

Jérôme is nog een stap verder gegaan door dit verkooppunt te renoveren met veel succes naar het nieuwste concept.

Een nieuw franchiseverkooppunt in Brussel-laken

Leonidas Laeken

Op 25 november vestigden twee nieuwe franchisenemers, Mucella en Mesut Aksoy, zich op het Bockstaelplein te Laken (Brussel) in een prachtige winkel om klanten met een glimlach en goed humeur te ontvangen.

Een nieuwe franchisewinkel te Dilbeek

Leonidas Dilbeek

Het nieuwe verkooppunt in Dilbeek opende zijn deuren op 26 november aan de Ninovesteenweg 365. De masterfranchisenemer van de Golden Cup, Véronique Herfs en haar dochter Rachel, verwelkomen de klanten met dynamiek en professionaliteit.

Een franchiseverkooppunt “shop in the shop” in Bohan

Leonidas Bohan

Na enkele weken sluiting is Leonidas terug in Bohan in de provincie Namen. Sinds 1 december heeft een gloednieuwe franchisenemer, Ellen Vandermeerschen, een Leonidasverkooppunt “shop in the shop” in de Bakkerij Hélène. De klanten zijn verheugd weer een bakkerij en Leonidas in Bohan te zien.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Leonidas, klik hier.

Top 3 des derniers articles