Homepage / Al het nieuws / Het Heytens franchisenetwerk vertegenwoordigd 90% vrouwen

Presse

Het Heytens franchisenetwerk vertegenwoordigd 90% vrouwen

Het is een onbetwistbaar feit, vrouwen zijn in de meerderheid binnen het netwerk Heytens.

Zij vertegenwoordigen meer dan 90% van de franchisenemers. Dit cijfer is een uitzondering in de franchisewereld, want volgens een studie van het Franse nationale instituut voor statistiek en economische studies (INSEE) bedraagt het gemiddelde aantal vrouwelijke franchisenemers in Frankrijk en België 40%.

Deze tendens is onlangs bevestigd bij Heytens. Er zijn 8 dames  die in de nabije toekomst een zaak willen opstarten: winkelovernames, nieuwe openingen of zelfs de ontwikkeling van een multifranchise, er is geen gebrek aan projecten voor deze vrouwelijke ondernemers.

Zij hebben één ding gemeen: zij beschikken over de nodige vaardigheden en energie om dit avontuur aan te gaan en te slagen. Over het algemeen zijn vrouwen vaak meer betrokken en meer overtuigd van het belang van de onderneming en willen zij graag hun capaciteiten tonen aan het hoofd van de onderneming. Voor Heytens is dit een win-win relatie, omdat de winkels sneller succes hebben.

 

Durf ondernemer te zijn door te kiezen voor een franchise

We zijn wel bewust dat de weg voor een vrouw niet eenvoudig is: vele vrouwen willen ondernemer worden, maar doen dat om vele redenen niet. Angst om een nieuwe activiteit te beginnen en van status te veranderen, gebrek aan steun van hun entourage, ontmoediging tegenover alle stappen die moeten worden ondernomen, vooral om een lening te verkrijgen… Er bestaan nog steeds bepaalde stereotypen die zeer nadelig zijn voor vrouwelijke ondernemers.

Eén antwoord op al deze angsten: Franchising!

Het franchise business model is perfect geschikt voor profielen die een nieuw professioneel leven willen beginnen op een stevige basis. Deze kant-en-klare oplossing stelt vrouwelijke ondernemers in staat hun bedrijf te starten terwijl zij worden ondersteund door het hoofd van het netwerk.

Kortom, franchising is een prachtige springplank voor :

  • Gemakkelijker een bedrijf starten
  • Eigenaar worden van een bedrijf terwijl u uw vaardigheden in uw beroep ontwikkelt
  • Werken voor jezelf terwijl je ondersteund wordt
  • Opstarten zonder van nul te beginnen en zonder geïsoleerd te raken

 

Een Heytens franchisenemer 

De Heytens-franchise richt zich in het bijzonder tot vrouwen die gepassioneerd zijn door decoratie, idealiter met een achtergrond in binnenhuisarchitectuur, en die hun carrière willen ontwikkelen en tegelijk hun dagelijks leven willen vormgeven.

Voor meer informatie om franchisenemer van Heytens te worden , klik hier.

Top 3 des derniers articles