Homepage / Al het nieuws / Jumbo heropent vroegere Alvo in Niel

Presse

Jumbo heropent vroegere Alvo in Niel

Jumbo

De vroegere Alvo Superpost in Niel heropende vandaag de deuren als een nieuw franchise Jumbo-supermarkt. Het is de eerste heropening van de vier Alvo-winkels die Jumbo begin dit jaar overnam.

Zevende Antwerpse Jumbo

Jumbo heeft er weer een franchise-supermarkt bij in België, meer bepaald in Niel in de provincie Antwerpen. Het is al de zevende vestiging in de provincie en de tweeëntwintigste Jumbo in het land. De supermarkt opende vanmorgen de deuren aan de Boomsestraat, onder leiding van franchisenemer Mehmet Özturk. De winkel heeft een totaaloppervlakte van 858 m² en stelt zeventien mensen tewerk.

Het gaat om een van de vier Alvo Superpost-winkels die Jumbo in januari van dit jaar overnam van de supermarktondernemer Christophe De Laet. De vestigingen in de naburige gemeenten Boom en Rumst zullen later dit najaar nog heropenen, net als die in Baasrode in Oost-Vlaanderen. Eerder nam Jumbo al zes andere Alvo-supermarkten over.

De verbouwingswerken waren sinds eind februari aan de gang. “Het resultaat is schitterend”, stelt franchisenemer Özturk. “Boodschappen doen is ook bij dit Jumbo-filiaal een ware totaalbeleving.” In de vestiging is behalve voedingswaren bijvoorbeeld ook een wisselend Hema-assortiment te vinden, dat meegaat met de seizoenen.

Bron: Retail Detail