Homepage / Al het nieuws / Jumbo opent drie franchise winkels deze zomer

Presse

Jumbo opent drie franchise winkels deze zomer

Jumbo

De Nederlandse supermarktketen Jumbo gaat verder met zijn expansie op de Belgische markt. De komende weken openen drie nieuwe franchise-supermarkten de deuren, waardoor de teller op elf winkels komt te staan. 

Eerste in West-Vlaanderen

In een persbericht kondigt de supermarktketen drie nieuwe winkelopeningen aan: op woensdag 30 juni opent Jumbo aan de Zavelstraat 51 in Zonhoven, op woensdag 7 juli aan de Torhoutsesteenweg 210 in Zedelgem en op woensdag 14 juli aan de Koolmijnlaan 28/1 in Heusden-Zolder. Dat brengt de teller op elf winkels in België, met voor het eerst ook een winkel in West-Vlaanderen. De retailer handhaaft de eerder geformuleerde ambitie om op termijn honderd Belgische winkels te hebben.

“Na het openen van onze eerste winkels hebben we gemerkt dat Jumbo ook in België aanslaat en dat Belgen openstaan voor onze én, én, én formule, waarbij we focussen op de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. We willen op termijn naar zo’n honderd Jumbo winkels groeien en om deze ambitie te halen, zijn we actief op zoek naar geschikte locaties en medewerkers in heel Vlaanderen”, zegt algemeen directeur Peter Isaac. “Dankzij de opening in Zedelgem betreden we bovendien een nieuwe Belgische provincie en breiden we onze fanclub verder uit. Zo kunnen we in heel Vlaanderen mensen laten kennismaken met de Jumbo formule. Ik ben ervan overtuigd dat we hierin zullen slagen.”

Bron: Retail Detail