Homepage / Al het nieuws / Maasmechelen Village verwelkomt een franchiserestaurant Burger King

Presse

Maasmechelen Village verwelkomt een franchiserestaurant Burger King

Burger King Maasmechelen

Op woensdag 14 december 2022 opende Burger King® een nieuw franchiserestaurant in Maasmechelen. Het is ideaal gelegen aan de Ringlaan nabij de Rijksweg, die leidt naar het outletcentrum in Maasmechelen Village. De E14 ligt ook op loopafstand van het restaurant.

Het nieuwe restaurant van 366 m², een investering van bijna 1.600.000 euro, verwelkomt zijn klanten in een modern en aantrekkelijk Royal-decor met nieuwe verlichtingselementen, zachte en natuurlijke kleuren en trendy meubilair. Het biedt 116 zitplaatsen binnen en 34 op het terras en is uitgerust met een drive-in.

De “Limburgse hamburgerkoningin” aan de leiding

Multi-franchisenemer Heidi Hamerijckx, bekend als de “Burger Queen of Limburg”, is de gelukkige uitbaatster van dit Burger King franchiserestaurant. Ze zeer vertrouwd met dit franchiseconcept vermits ze sinds september 2019 aan de leiding staat het Burger King franchiserestaurant op de Kinepolis-site in Hasselt. Haar bijnaam dankt ze aan het feit dat ze voor de opening van Hasselt al de Quick restaurants in de provincie beheerde. Zij wordt in haar nieuwe restaurant bijgestaan door een gemotiveerd team van 39 mensen, waaronder 4 managers, 17 medewerkers en 18 studenten.

Burger King Maasmechelen

Een succesvol jaar 2022 voor Burger King

De opening van dit restaurant in Maasmechelen sluit dit jaar feestelijk af met de vijfde verjaardag van Burger King in België. In totaal opende Burger King het afgelopen jaar 6 franchiserestaurants.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Burger King, klik hier.

Top 3 des derniers articles