Homepage / Al het nieuws / Nieuw op de site en in het portaal van Group S

Presse

Nieuw op de site en in het portaal van Group S

Group S

Met trots kondigen we de lancering van de nieuwe website aan van onze partner Group S. Group S is al vele jaren trotse sponsor van de Belgische Franchise Federatie, heeft alle informatie op de website herwerkt en een volledig nieuwe structuur ontworpen om je een optimale en meer intuïtieve ervaring te bieden.

Group S is een Belgische organisatie die een breed scala aan diensten aanbiedt, voornamelijk gericht op HR- en payrollbeheer.

Met deze willen we u dan ook de lancering van hun nieuwe website aankondigen ! Ze hebben alle informatie op de website herwerkt en een volledig nieuwe structuur ontworpen om je een optimale en meer intuïtieve ervaring te bieden.

Wat is er veranderd?

De toegang tot de sectorale documentatie op onze website werd ook aangepast. Voortaan is deze documentatie uitsluitend raadpleegbaar via het Group S portaal. Alle juridische informatie vind je nu simpelweg naast de tools die je dagelijks gebruikt. Handig toch? De sectorale documentatie kan je terugvinden in de header onder de rubriek ‘Sociale wetgeving‘.

Om op de hoogte te blijven van de actualiteit in de sector, kan je dus terecht op het Group S portaal waar je het recentste nieuws vindt.

Ontdek meer

Wil je hier meer over weten? Ontdek je graag al het HR-nieuws net als de tools en diensten die Group S je te bieden heeft? Klik dan op onderstaande knop en maak kennis met onze nieuwe website! Je ontdekt er alles wat Group S voor jou en je onderneming kan betekenen.