Homepage / Al het nieuws / Nieuwe franchisenemers voor Domino’s Pizza te Ninove

Presse

Nieuwe franchisenemers voor Domino’s Pizza te Ninove

Domino's Pizza Ninove

Na ongeveer tien maanden met gesloten deuren is Domino’s Pizza in de Centrumlaan in Ninove maandag weer open gegaan. Met dank aan Adrian Nuhiji (23) en Adisa Bratic (24), de nieuwe franchisenemers.

“Toen ze op het bankje hier rechtover zaten, kregen ze het idee.”

Domino's Pizza Ninove

Adrian en zijn echtgenote hebben al zo’n 15 jaar ervaring in de sector. “We hebben beiden nog voor McDonald’s en Pizza Hut gewerkt. We kwamen op het idee om Domino’s Pizza Ninove uit te baten toen we op het bankje hier recht tegenover zaten. We stelden ons voor hoe dat zou zijn en zagen ons hier echt al staan”, vertellen ze. Op voorstel van Adisa nam Adrian contact op met Domino’s Pizza België en zo ging de bal aan het rollen. “We hebben een positieve indruk bij hen nagelaten. We willen er echt iets van maken.”

Sindsdien is het vlug gegaan. Vijf maanden na het eerste contact en nadat Adrian en Adisa een opleiding volgden, ging de zaak terug open. “We wilden er zo snel mogelijk aan beginnen. We denken dat het ook goed is voor Ninove dat de zaak terug open is: hoe meer handel, hoe meer leven in de stad. We willen jongeren stimuleren om zelf iets te openen en om te geloven in hun dromen.” Bij Domino’s Pizza Ninove kun je pizza’s ter plaatse eten, afhalen en wordt er ook aan huis geleverd. “We hechten veel belang aan timing en aan versheid. Er gaat bij ons niets in de diepvries.”

Voor meer informatie om franchisenemer te woeden bij Domino’s Pizza, klik hier.

Top 3 des derniers articles