Homepage / Al het nieuws / Nieuwe franchisewinkel voor Jumbo in Veurne

Presse

Nieuwe franchisewinkel voor Jumbo in Veurne

Jumbo

Jumbo breidt uit en opende in West-Vlaanderen de deuren van haar vijfde winkel in de provincie, die ondertussen al haar zesentwintigste winkel in België is. De nieuwe franchisewinkel is gelegen in het winkelcomplex Westpark in Veurne.

De zesentwintigste Jumbo in België
De provincie West-Vlaanderen is opnieuw een Jumbo rijker. De gloednieuwe winkel heeft een totaaloppervlakte van zo’n 1750 vierkante meter, waarop het gevarieerde assortiment helemaal tot haar recht komt. De franchisenemers Siska Abeele en Justin van Robaeys en hun team van 35 werknemers zijn zeer enthousiast en staan klaar om hun klanten warm te verwelkomen. “We zijn enorm verheugd met het resultaat”, stellen Siska Abeele en Justin van Robaeys, franchisenemers van Jumbo Veurne.

Boodschappen doen: een totaalbeleving voor elke klant
Jumbo gaat nog een stap verder in haar aanbod: behalve het uitgebreide assortiment aan voedingswaren en non-food, vinden klanten in de nieuwe winkel ook verschillende producten uit het HEMA-assortiment terug, dat mee wisselt met de seizoenen. Daarnaast is er ook een veelzijdige bloemenafdeling. Met deze extra diensten springen klanten met veel plezier binnen bij Jumbo om al hun dagelijkse boodschappen te doen”, licht Peter Isaac, managing director van Jumbo België, verder toe. “Zo willen we een fijne en complete winkelbeleving creëren!”

Top 3 des derniers articles