Homepage / Al het nieuws / Nieuwe starterleden bij de BFF

Presse

Nieuwe starterleden bij de BFF

Belgische Franchise Federatie heeft in de maand april 3 nieuwe starterleden aanvaard.

Het Starterstatuut wordt toegekend aan een firma die een franchise project opstart dat echter nog niet voldoet aan de criteria van een Junior of Effectief lid, doch wel de intentie heeft dit binnen de 2 jaar te willen realiseren.

De BFF streeft er naar dat franchising professioneel en in overeenstemming met de Europese Franchise Code of Conduct wordt uitgeoefend onder het motto . In franchising, even the best is not enough ! ” ligt aan de basis van het startersstatuut dat door nieuwe leden kan aangevraagd worden.

De nieuwe starters zijn; 

  • 1TO1 Delivery: een platform om aangeslotenen en consumenten van kant-en-klaarmaaltijden in contact te brengen met de consumenten
  • Nutricador: voeding en toebehoren van huisdieren
  • Tandarts Kabinet onder de naam Sante 98.

De franchise consultants van het Expertencollege zijn speciaal bevoegd om deze verder te helpen om hun concept aan te passen om het in franchising verder te kunnen ontwikkelen.

De starter leden kunnen ook beroep doen om een eerste gratis consultatie met één van de juristen, geassocieerd lid van de BFF om de juridische aspecten te bekijken.

De Belgische Franchise Federatie en haar leden zijn verheugd deze 3 nieuwe concepten te mogen verwelkomen en wensen hun veel succes met de ontwikkeling van hun concept in België.

Top 3 des derniers articles