Homepage / Al het nieuws / Nieuwjaarsreceptie van de Belgische Franchise Federatie

Presse

Nieuwjaarsreceptie van de Belgische Franchise Federatie

Nieuwjaarsreceptie BFF

Vorige donderdag, 18 januari had de nieuwjaarsreceptie van de Belgische Franchise Federatie plaats in de nieuwe burelen van ons geassocieerd lid, Mobilosoft te Watermael- Bosvoorde. 

Ondanks het winterweer, was er een mooie opkomst. De voorzitter, Michaël Rosin, gaf er een kleine speech met een kort overzicht van het afgelopen jaar en de vooruitzichten voor de toekomst. Carine Janssens, Corporate Relations Manager, stelde enkele nieuwe effectieve leden voor; Le Pain Quotidien en Atelier Co-Pains en één nieuw geassocieerd lid; Attentia. 

De nieuwe leden werden vlug geïntegreerd door de vele effectieve en geassocieerde leden die aanwezig waren en hebben genoten van een heugelijk netwerkmoment tijdens een Walking dinner. 

Het netwerk van de BFF is zeer belangrijk om over de gezamenlijke belangen van franchising te discuteren en geeft de leden de mogelijkheid op de hoogte te blijven van de laatste tendenzen en actualiteiten.

We willen graag nogmaals de aanwezigen leden bedankten voor hun deelname en hopen dat iedereen, tijdens deze gezellige avond,  vele vruchtbare contacten heeft kunnen leggen.

Top 3 des derniers articles