Homepage / Al het nieuws / Opening van een nieuwe Delitraiteur-franchisenemer in Ukkel

Presse

Opening van een nieuwe Delitraiteur-franchisenemer in Ukkel

Delitraiteur

Op vrijdag 20 januari opende een nieuwe franchisewinkel van Delitraiteur zijn deuren in Ukkel Vert Chasseur, de 2e winkel in Ukkel en de 7e in Brussel!

Dit nieuwe verkooppunt staat onder leiding van de nieuwe franchisenemers Tuss en Maximilien Jouret.

“Na coach te zijn geweest voor andere franchisenemers, heb ik me aangemeld om zelf franchisenemer te worden. Ik wilde een verkooppunt openen in het zuiden van Brussel, in mijn buurt. Het kostte wat geduld… 2 jaar… maar deze locatie is perfect. Mijn vrouw en ik delen een liefde voor koken en de wens om een echte lokale service te bieden.

Onze franchisewinkel heeft geprofiteerd van de recente ontwikkeling van Delitraiteur in Vlaanderen. Het concept is gemoderniseerd en de lay-out is opnieuw ontworpen”.

Delitraiteur

Een maaltijdoplossing voor elk moment van de dag? Dat is het DNA van het franchiseconcept Delitraiteur! Een strategie die een succes wordt omdat de keten zijn beloftes nakomt. Een ontbijthoek, vele suggesties voor de lunch en meer dan 200 bereide gerechten (Aziatisch, Italiaans en andere) zijn beschikbaar,

aangeboden in de drie grote koelkasten die in elke winkel te vinden zijn. 50% van de producten zijn exclusief, van topkwaliteit en afkomstig van partnerschappen met lokale producenten.

Het verschil

Kwaliteit en smaak met de ambitie om te evolueren naar ecologisch verantwoord en duurzaam voedsel. Het bevorderen van lokaal ondernemerschap, kleine ambachtslieden en producenten door hun producten in onze winkels te verkopen maakt deel uit van het DNA van Delitraiteur.

Tuss en Maximilien Jouret, de nieuwe franchisenemers, en hun hele team zijn verheugd hun klanten te verwelkomen in hun nieuwe zaak.

“Wij zijn open als anderen gesloten zijn. En bij ons is gastvrijheid geen leeg woord, maar een hele filosofie…”.

Voor meer informatie over hoe u franchisenemer van Delitraiteur kunt worden, klik hier.