Homepage / Al het nieuws / Pirtek Benelux breidt uit in België

Presse

Pirtek Benelux breidt uit in België

Pirtek Logo

Pirtek hydrauliekservice start op korte termijn een nieuw Pirtek franchiseCenter in België, vlakbij Brussels Airport – Zaventem.

Het franchisenetwerk Pirtek is de nummer 1 in Europa in mobiele hydrauliekservice: het op locatie vervangen van defecte hydrauliekslangen. De kracht van de formule is dat Pirtek garandeert binnen 1 uur op de storingslocatie te zijn, vanaf het moment dat een melding is gemaakt. Dus ook buiten de reguliere werktijden, weekend en ’s nachts: 24/7.

Deze formule is ijzersterk en kan alleen worden gerealiseerd wanneer er voldoende service capaciteit is om aan de vraag te voldoen. Die vraag neemt alleen maar toe en onze capaciteit dus ook. In het recente verleden zijn nieuwe franchisecenters in Gent en Lummen geopend en verhuisde her franchisecentrum van Pirtek Luik naar een grotere locatie met werkplaats.

Met het nieuwe franchisecenter in Brussel-Noord optimaliseren we onze servicelevels richting de markt in Vlaams Brabant en zijn we nog beter bereikbaar voor onze regionale clientèle. Overigens zijn al onze franchisenemers Vlaams- en Franstalig dus het maakt niet uit waarvandaan u belt of hulp nodig heeft.

Snel. Betrouwbaar

CFO Harald Overwater over de groei in België: “De omvang van onze servicevloot is heel bepalend voor de keuze van de klant. Immers, wanneer je hydrauliekstoring hebt, ontstaat er vaak een achterliggende grote kostenpost door de ongeplande machinestilstand. Je moet simpelweg erop kunnen vertrouwen dat er direct iemand komt.  Niet over een paar uur of later in de week, maar nu! Daarbij werkt het franchisenetwerk Pirtek uitsluitend met eigen getrainde monteurs, geen onderaannemers. Alle monteurs worden intern opgeleid in de techniek en veilig werken en gaan pas de baan op als ze volledig bekwaam zijn en een VCA* gecertificeerd zijn.”

De samenvatting van deze USP’s is kenmerkend samengevat in de slogan:  “Snel. Betrouwbaar. Veilig. Gewoon Pirtek.”

Harald Overwater vervolgt: “De markt vraagt naar solide kwaliteit. Pirtek is een wereldwijde franchiseorganisatie en biedt die kwaliteit. Niet alleen in correctief onderhoud bij storing aan een machine maar ook preventief, juist om storingen te voorkomen. Als marktleider bieden wij een internationaal ontwikkeld service systeem waarmee we assetmanagers en maintenancemanagers kunnen ontzorgen.

Top 3 des derniers articles