Homepage / Al het nieuws / Pitaya opent zijn eerste restaurant in Antwerpen

Presse

Pitaya opent zijn eerste restaurant in Antwerpen

Het Franse franchisenetwerk Pitaya, specialist in Thais streetfood, zet haar expansie voort met de opening van een flagshiprestaurant in Antwerpen, aan de voet van de weelderige Antwerpse Toren, waarvan de renovatie onlangs werd voltooid.

Dit restaurant werd geopend onder impuls van Alphaseed, Pitaya’s master franchisehouder voor België. Zeventig Beneluxlocaties in zeven jaar is het doel.

Van Bangkok naar Antwerpen

Dit nieuwe restaurant met een stijlvol en gastvrij Aziatisch decor, met een oppervlakte van 60 m² en plaats voor 45 personen binnen en 20 op het terras, staat onder leiding van de dynamische directrice Lisa, die haar debuut maakte in het restaurant van Pitaya in de Jourdanstraat in Brussel.

Een team van tien enthousiaste medewerkers staat haar bij in het beheer en de exploitatie van het restaurant.

De opening van andere nieuwe Pitaya restaurants weren reeds aangekondigd in Charleroi aan de Tiroulaan en in het Winkelcentrum van Nijvel.

De franchisevertegenwoordigers van Pitaya zullen aanwezig zijn op de volgende editie van de Franchising Belgium Day die op 26 oktober 2021 zal doorgaan in het Hotel de la Poste op de site van Tour & Taxis in Brussel.

Top 3 des derniers articles