Homepage / Al het nieuws / Reden tot feesten voor het franchiseconcept 8Tea5

Presse

Reden tot feesten voor het franchiseconcept 8Tea5

8tea5

l een decennium lang is 8tea5 een vaste waarde in de wereld van de bubble tea. Sinds de opening van de allereerste 8tea5 op 30 augustus 2021 tot vandaag zijn er 2.5 miljoen bubble teas geserveerd en bij benadering 350.000 klanten bediend geweest. Een reden om te vieren… en nog een tweede reden voor feest want met de opening van een tweede filiaal in Rotterdam op 17 september a.s. zal 8tea5 12 actieve filialen hebben, 6 in Nederland en 6 in België.

In de loop van 2022-2023 verwacht CEO Ling-Ming Fan nog 10 bijkomende filialen te openen.  Het succesverhaal is te danken aan het feit dat 8tea5 zijn speelse karakter en tikkeltje eigenwijsheid nooit is verloren. De bubble teawinkels van 8tea5 zijn een plek  waar passie en inspiratie volop tot uiting komen.  Die passie voor bubble tea wordt gekoppeld aan een liefde voor alles wat retro en Asian is, vandaar het mooie design en de huisstijl met een knipoog naar de felle kleuren van de jaren ’80.

De 8tea5 slogan “Taste the Inspiration” omvat de waarden waar 8tea5 voor staat en brengt deze tot uiting in het kernproduct: bubble tea. We bieden voor elk wat wils, maar de ontelbare kleurrijke smaakcombinaties bieden ruimte om te experimenteren.  8tea5 durft daarom af te wijken van de gebaande paden en heeft zo bijvoorbeeld de mojito bubble tea uitgevonden. Net zoals alle andere drankjes bij 8tea5 bevat deze ook geen alcohol en is daarom voor iedereen geschikt!

Ter gelegenheid van de opening en van het jubileumjaar valt er heel wat te winnen:

Via Instagram (@8tea5rotterdamcenter) en Facebook (@8tea5rotterdam) zal 8tea5 een prijsvraag uitschrijven waarbij je een retro Nintendo spelcomputer kan winnen en er wordt gratis bubble tea uitgeloot.

In het kader van het 10-jarig jubileum zal via het  TikTok kanaal (@8tea5bubbletea) nog een challenge uitgeschreven worden waarbij de hoofdprijs een retro arcade systeem voor thuis is. Uiteraard valt er ook hier veel gratis bubble tea te winnen!