Homepage / Al het nieuws / Royal Donuts opent 13de Belgische vestiging

Presse

Royal Donuts opent 13de Belgische vestiging

De Duitse Royal Donuts franchiseketen met maar liefst 65 winkels in Duitsland, heeft afgelopen weekend zijn dertiende Belgische winkel geopend in de Bruul in Mechelen.

De nieuwe franchisevestiging van Royal Donuts, uitgebaat door franchisenemer Ben Bruch, bevindt zich recht tegenover sportwinkel Decathlon.

Royal Donuts

Uitgebreid assortiment

De donuts zijn zoals de naam al doet vermoeden heel royaal belegd met allerlei vrolijke toppings en ze hebben heerlijke vullingen om je duim en vingers bij af te likken. Bereid je maar voor op de nodige dosis keuzestress, want er zijn maar liefst 74 soorten beschikbaar!

Volgens franchisenemer Bruch is het aanbod een stuk uitgebreider dan dat van de meeste concurrenten.

 “We hebben een groot aanbod aan veganistische donuts. Daarnaast bieden we ook crossnuts aan. Die kan je het best omschrijven als een kruising tussen een donut en een croissant. Het heeft het uitzicht en de topping van een traditionele donut, maar is gemaakt van bladerdeeg. Ook onze gepimpte Berlinerbollen zullen zeker in de smaak vallen”.

Royal Donuts, een franchiseformule actief in heel Duitsland, streek pas midden vorig jaar neer in België, met de opening van een eerste filiaal in Maasmechelen. Daar kwamen intussen al een heleboel nieuwe vestigingen bij in onder meer Genk, Diest, Tongeren, Sint-Truiden, Leuven, Beringen en Aalst. De Mechelse winkel is de dertiende in de rij. Ook in Nederland heeft de donutketen enkele filialen.