Homepage / Al het nieuws / Tom&Co krijgt nieuwe operationeel directeur

Presse

Tom&Co krijgt nieuwe operationeel directeur

Tom&Co

Tom&Co, de Belgische franchiseketen van dierenspeciaalzaken, meldt dat Hilde Decadt op 30 januari de rol van operationeel directeur opneemt. Eerder vervulde ze dezelfde functie bij Carrefour Belgium.

Grote ambities

Hilde Decadt treedt toe tot het uitvoerend comité van Tom&Co, waar ze nauw zal samenwerken met Thierry le Grelle (CEO), Maud Leschevin (CCO), Katrien Janssens (CFO) en Herbert Delahaije (Group Legal Counsel). Ze krijgt de verantwoordelijkheid over zowel de franchise- als de geïntegreerde winkels, de expansie van het netwerk en de logistieke activiteiten, in de Belux en in Frankrijk.

In september vorig jaar vertrok Hilde Decadt na een loopbaan van dertig jaar bij Carrefour, waar ze onder andere winkelmanager, marketingdirecteur en operationeel directeur was. Aan ervaring geen gebrek, dus. “Ik heb de voorbije jaren al mooie projecten mogen realiseren, en beslis nu heel bewust om een nieuwe weg in te slaan”, zegt ze. “Tom&Co is, als groeiende pet retailer met een duidelijke visie en met mooie waarden, voor mij de juiste stap.”

Tom&Co heeft grote ambities in een snel groeiende sector: de retail wil een toonaangevende dierenwinkelketen worden in Europa. Vandaag heeft de keten 194 winkels, waarvan 132 in België, 2 in Luxemburg en 60 in Frankrijk.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Tom&Co, klik hier.