Homepage / Al het nieuws / Twee nieuwe restaurants voor Burger King® in Groot-Bijgaarden

Presse

Twee nieuwe restaurants voor Burger King® in Groot-Bijgaarden

Burger King Groot Bijgaarden

 

Eind februari en begin maart openden twee nieuwe Burger King® restaurants langs de E40 snelweg, waarmee dit meteen het 50ste en 51ste Burger King® restaurant werd in België.

Het restaurant aan de kant van de autosnelweg naar Oostende had eind februari al zijn eerste klanten verwelkomd, en op 3 maart vierde het Burger King restaurant aan de andere kant van de autosnelweg, richting Brussel, zijn officiële opening. Beide worden beheerd door EG Group.

Gloednieuwe gebouwen met een koninklijk decor

De Burger King®-restaurants bevinden zich aan weerszijden van de autosnelweg Brussel-Oostende, op een terrein dat door de uitbater de voorbije maanden volledig werd heringericht, met een Texaco tankstation en ook een Starbuck’s café.

Deze Burger King®-fastfood- restaurants bieden elk plaats aan 40 klanten in een modern en aantrekkelijk Koninklijk decor, met een mix van nieuwe verlichtingselementen, zachte natuurlijke kleuren en trendy meubilair. Ze zijn uitgerust met zes digitale bestelschermen. In elk restaurant verwelkomt een team van 25 medewerkers klanten die staan te popelen om in een aangename en vriendelijke sfeer van een Whopper te genieten.

Over enkele weken wordt een gemeenschappelijk terras geopend zodat de klanten aan weerszijden van het EG-terrein in de zomer in de zon van hun hamburger kunnen genieten.

In samenwerking met EG Groep

Deze twee nieuwe Burger King® snelwegrestaurants worden geëxploiteerd in samenwerking met de Britse oliegroep, exploitant van benzinestations in Europa.

Vandaag exploiteert EG Group met succes in totaal 10 Burger King snelwegrestaurants in België.

Eind 2019 heeft EG Group ook een partnerschap gesloten met Kentucky Fried Chicken voor België en Nederland voor restaurants in zijn tankstations en ook met het franchisenetwerk Louis Delhaize en zijn saladebar gofresh die te vinden is op de site van Groot-Bijgaarden. Het Franchiseconcept Point Chaud is ook te vinden in een aantal benzinestations van de groep.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van  de Burger King, klik hier.

Top 3 des derniers articles