Homepage / Al het nieuws / Vanbreda wordt partner van de Belgische Franchise Federatie

Presse

Vanbreda wordt partner van de Belgische Franchise Federatie

vanBreda

De Raad van Bestuur van de Belgische Franchise Federatie heeft met veel enthousiasme Vanbreda Risk & Benefits verwelkomd als nieuw geassocieerd lid.

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste Belgische verzekeringsmakelaar en risicoconsultant, en de toonaangevende verzekeringspartner in België. Zij adviseren bedrijven, publieke en sociale instellingen en ondernemers op het vlak van verzekeringen, risicobeheer en employee benefits. Zij evolueren mee met uw risicovragen, zodat u gerust kunt ondernemen. Meer dan 750 medewerkers adviseren ruim 25.000 bedrijfscliënten. Een grondige kennis van de activiteiten en risico’s van cliënten en een doorgedreven technische knowhow en dienstverlening zijn de hoekstenen van hun succes, wat weerspiegeld wordt in een cliëntenretentie van meer dan 98%.

Vanbreda Risk & Benefits wil zich nog meer specialiseren in de franchisesector en kan zowel franchisegevers als franchisenemers bijstaan met op maat gemaakt verzekeringsadvies. 

De Belgische Franchise Federatie en haar leden zijn verheugd hen te verwelkomen als verzekeringspartner in de franchisewereld.