Homepage / Al het nieuws / Yves Rocher installeert een nieuwe franchisenemer in Brussel

Presse

Yves Rocher installeert een nieuwe franchisenemer in Brussel

Op 4 april 2023 heeft Ileana Tirean de franchisezaak overgenomen van de Yves Rocher-vestiging aan de Waterloolaan in de levendige winkelwijk La Bascule in Ukkel, Brussel.

Na als student in het restaurantwezen en vervolgens zes jaar in de apotheeksector te hebben gewerkt, heeft Ileana, die gepassioneerd is door de wereld van schoonheid en lokale handel, haar droom waargemaakt door ondernemer en franchisenemer te worden van deze Yves Rocher-boetiek met drie behandelkamers.

Verschillende weken van opleiding met tests en stages in verschillende winkels om alle aspecten van het franchiseconcept onder de knie te krijgen waren nodig voordat zij van de directie groen licht kreeg om franchisenemer van Yves Rocher te worden. Vanaf de eerste dagen van deze integratieopleiding werd Ileana begeleid door de verschillende interne teams van het bedrijf, om uitgerust met de juiste tools en de juiste reflexen aan dit nieuwe avontuur te beginnen.

Ileana wordt bij het beheer van haar franchiseboetiek bijgestaan door een dynamisch en ervaren team van twee gediplomeerde schoonheidsspecialisten die al meerdere jaren in dit verkooppunt werken. Een derde medewerker wordt binnenkort bij het team verwacht.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Yves Rocher, klik hier.