Homepage / Al het nieuws / Albert Heijn breidt bezorggebied in België uit

Presse

Albert Heijn breidt bezorggebied in België uit

Het franchisenetwerk Albert Heijn biedt al enige tijd hun klanten aan om hun boodschappen thuis te laten bezorgen.

De thuisleverdienst wordt vanaf half maart ook fors uitgebreid in de Antwerpse regio. Zowat 400.000 Vlaamse klanten in 33 postcodes kunnen nu de boodschappen al aan de voordeur laten bezorgen.

Albert Heijn

“Regio vol fervente fans”

In negen bijkomende postcodes kunnen klanten in en rond Antwerpen voortaan de boodschappen aan huis laten leveren. In totaal kunnen nu al zo’n 400.000 huishoudens boodschappen aan huis geleverd bestellen bij Albert Heijn, in 33 postcodes in Vlaanderen.

“De Antwerpse regio – waar tien jaar geleden het franchisenetwerk Albert Heijn zijn eerste franchisewinkel opende – zit vol met fervente fans. Ik ben er zeker van dat we vandaag heel wat mensen blij gaan maken,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van het franchisenetwerk Albert Heijn België. Om de uitbreiding van Albert Heijn Aan Huis vleugels te geven, werft de retailer ook nieuwe mensen aan. “Voor al onze winkels en de thuisleverdienst samen, zijn dat er 500.”

Klanten kunnen online bestellen op www.ah.be of via de AH-app. Een thuislevering kan voor een winkelmand vanaf 50 euro. De leverkost bedraagt 5 euro, maar onlineshoppers kunnen ook gebruik maken van free delivery promoties. De levertijd is op 30 minuten nauwkeurig.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Albert Heijn, klik hier.