Homepage / Al het nieuws / Albert Heijn opent 73 verkooppunt in Waregem

Presse

Albert Heijn opent 73 verkooppunt in Waregem

Albert Heijn Waregem

Albert Heijn zet zijn expansie verder en opende zopas zijn 73 ste winkel in Waregem. Die is gelegen in het winkelcentrum Het Pand dat opnieuw zijn deuren opende na een stevig renovatietraject van anderhalf jaar.

Klanten van Albert Heijn kunnen vanaf nu ook terecht in de gloednieuwe winkel in Waregem. De Nederlandse franchiseketen opende zijn vestiging in winkelcentrum Het Pand, dat ook opende na anderhalf jaar renoveren. De nieuwe winkel strekt zich uit over 1.600m2, heeft een extra ruim assortiment aan verse producten en biedt naar goede gewoonte ook een zelfscanplein. Het is een project van franchisenemer Jean-Paul Fraeyman, geen onbekende in de franchisewereld, want naast de winkel in Waregem heeft hij ook winkels in Roeselare, Rumbeke (Roeselare), Ronse en Oudenaarde. De dagelijkse leiding van Albert Heijn Waregem komt in de handen van supermarktmanagers Geert en Roderick. Zij timmeren nog volop aan hun team dat uit een 40-tal medewerkers zal bestaan.

De nieuwe winkel, die zich richt op kleine en grote boodschappen, is gelegen in Het Pand, een pas gerenoveerd winkelcentrum dat pal in het stadscentrum ligt en mee moet helpen om de stad meer levendigheid te geven. Het shoppingcenter, dat ook een nieuwe huisstijl en logo kreeg, bestaat uit 31 nieuwe (of vernieuwde) handelszaken, 6 kantoren, het stadhuis en het postkantoor. Naast Albert Heijn zijn er onder meer winkels als Hans Anders, River Woods, Rituals, Ici Paris XL, de franchiseformule Twice As Nice, TUI en verschillende horecazaken te vinden. Dat de Nederlandse supermarktketen voor deze locatie koos is niet verrassend. “Het Pand is een plek waar het aangename en het nuttige elkaar vinden: je kan hier funshoppen én tegelijkertijd je boodschappen doen in een fantastische winkel”, aldus de franchisenemer. “Het wordt zonder twijfel een bruisend commercieel centrum in het hart van de stad. Het is een feest om hier een winkel te kunnen openen.” Het winkelcentrum is bovendien erg vlot bereikbaar. “Je raakt er makkelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer. Daarnaast hebben we ook een gigantische ondergrondse parking ter beschikking waardoor je er ook met de wagen heel makkelijk geraakt”, besluit Jean-Paul Fraeyman.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Albert Heijn, klik hier.