Homepage / Al het nieuws / Albert Heijn plant nog drie West-Vlaamse winkels

Presse

Albert Heijn plant nog drie West-Vlaamse winkels

Albert Heijn

Albert Heijn rukt fors op in West-Vlaanderen, met drie nieuwe franchisewinkels op de planning voor dit jaar. Franchisepartner Peeters-Govers zet zijn eerste stappen in de kustprovincie.

Marge voor groei

In Brugge, Jabbeke en Ruiselede plant Albert Heijn nieuwe franchisesupermarkten. De werken in Ruiselede en Jabbeke zijn al aan de gang, in Brugge (Sint-Michiels) wordt op 15 mei het startschot van de werkzaamheden gegeven in aanwezigheid van burgemeester De fauw. De Nederlandse keten heeft al elf winkels in de provincie en levert er ook aan huis. Directeur België Raf Van den Heuvel ziet nog marge voor groei in de regio en hoopt er nog een paar winkels aan toe te voegen. Momenteel heeft Albert Heijn 79 winkels in België.

De drie nieuwe supermarkten zijn projecten van de groep Peeters-Govers in samenwerking met Blauw Bloed. Voor Peeters-Govers zijn het de drie eerste winkels in West-Vlaanderen. Het bedrijf zoekt voor elke locatie een veertigtal medewerkers. De franchisepartner heeft al vijftien Albert Heijn-winkels in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Albert Heijn,  klik hier.

Bron : Retail Detail