Homepage / Al het nieuws / Carrefour opent een nieuwe Market in Oostrozebeke

Presse

Carrefour opent een nieuwe Market in Oostrozebeke

Carrefour Oostrozebeke

Een nieuwe Carrefour Market franchisewinkel opent de deuren in Oostrozebeke. Deze Carrefour Market, die niet alleen verrast door een kraakvers assortiment en ruime openingsuren, maakt het ook mogelijk om tijd uit te sparen dank zij de aanwezigheid van handige snelkassa’s. De winkel wordt uitgebaat door Tamara Van Loo & Luc Gorissen. Yannick Haemers is er franchisepartner. Het team bruist van enthousiasme om de inwoners en scholieren van de gemeente, maar ook voorbijgangers, te verrassen met hun passie voor lekkere en verse producten en binnenkort ook meer lokale producten uit de buurt. 

De nieuwe Carrefour Market opent in het hartje van het West-Vlaamse Oostrozebeke, met name in de Wielsbekestraat, een ideale verbindingsweg voor passageklanten. De splinternieuwe winkel komt  op de plaats waar vroeger een andere retailer was en beantwoordt nu volledig aan de hedendaagse Carrefour-normen. De winkel is 750 m2 groot en heeft daarnaast een ruime parking. Ook is er een grote fietsenstalling voor de klanten die met de fiets komen. Verder is de nieuwe Carrefour Market gelegen tegenover een lagere school, wat handig kan zijn voor alle ouders en grootouders die hun kinderen naar school brengen of ze er komen ophalen. Het team van uitbaters Tamara en Luc staat dan ook klaar om alle klanten te verwelkomen in hun winkel.

Een team boordevol ervaring 
Franchisepartner Yannick Haemers leerde de kneepjes van het vak al zeer jong aan in de Carrefour-winkels van zijn familie in Waarschoot en Oostakker. Uiteindelijk werd hij in 2018 volledig zelfstandig met de opening van een Carrefour Market in Eeklo en nu dus ook Oostrozebeke. Het koppel dat de winkel zal uitbaten, Tamara Van Loo en Luc Gorissen,  hebben heel wat ervaring in de supermarktsector.

“We zijn laaiend enthousiast over het team dat dagelijks met enorm veel passie de klanten zal bedienen. Tamara deed al jarenlang ervaring op bij Carrefour en heeft een grote liefde voor het vak, met als specialiteit haar bakkerij-afdeling en beroemde kaasschotels. Luc was actief in de automobielsector en staat bekend om zijn groot hart voor zijn klanten én team”, aldus Yannick Haemers.

Kraakvers assortiment 

Carrefour Oostrozebeke

De nieuwe Carrefour biedt een brede waaier aan producten en diensten. Zo heeft het een verse beenhouwerij met twee beenhouwers die specialist zijn in hun vak en alle type gourmets, buffetten en aperoplankjes klaarmaken. Kaasmeesteres Tamara zorgt voor een groot, gevarieerd en seizoensgebonden kaasassortiment en bereidt ook diverse kaasschotels. Daarnaast biedt de winkel kip aan het spit, ter plaatse gebakken brood, pistolets, koffiekoeken in de bakkerij-afdeling, een ruime biocorner en een brede waaier aan veggieproducten. Daarnaast vinden klanten er een traditioneel assortiment van bloemen..

Duurzaam en minder verspillen 

Ook draagt deze Carrefour Market zijn steentje bij in de strijd tegen voedselverspilling door samen te werken met Too Good to Go, een initiatief waar Carrefour zich sinds 2018 bij aansluit. Voor € 3,99 koop je een verrassingspakket ter waarde van € 12 à 15 en geef je onverkochte producten een tweede leven.  Om milieuredenen, maar ook om de klanten de mogelijkheid te bieden producten tegen een zeer verlaagde prijs te kopen, zet Carrefour zijn partnerschap met Too Good To Go ook in deze winkel verder.

Een lokaal aanbod

Sinds 10 jaar steunt Carrefour de regionale producenten zodat de klant naargelang van het seizoen kan genieten van de beste lokale producten uit de streek, en dit voor een eerlijke prijs voor zowel klanten als producent. Ook de Carrefour Market van Oostrozebeke wil zijn lokaal aanbod verder uitbreiden en doet hierbij een warme oproep aan de kleinere producenten uit de buurt om hun regionale producten te komen voorstellen. Wie weet staat hun regionaal product er binnenkort wel in de rekken?

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Carrefour Market klik hier.