Homepage / Al het nieuws / Carrefour opent eerste winkel van 2022

Presse

Carrefour opent eerste winkel van 2022

Carrefour Express Evere

Carrefour opende op 19 januari hun eerste winkel van het nieuwe jaar. Het gaat om een nieuwe Express in Evere. De Express is gelegen in een woonwijk en is voor buurtbewoners makkelijk bereikbaar met de fiets of te voet.

De winkel maakt deel uit van de nieuwe generatie Express en onderscheidt zich door een zeer compleet en gevarieerd aanbod en een comfortabele inrichting voor de klant. De Carrefour Express is een praktische illustratie van de Act For Food-strategie van Carrefour die het beste toegankelijk wil maken voor iedereen.

De Carrefour Express heeft een verkoopoppervlakte van 202 m², is gelegen nabij woningen en scholen en richt zich tot een residentieel cliënteel.

Een uitgebreide ervaring

Franchisepartner Ali Koyuncu kan vertrouwen op een sterk team en op zijn uitgebreide ervaring om een nieuwe winkel te openen, aangezien hij al 4 Carrefour Express en 2 Carrefour Market uitbouwt.

Ali Koyuncu biedt in deze nieuwe winkel kwaliteitsproducten aan en legt het accent op lokale producten zoals vruchtensappen van ‘Jus de Jonathan’ uit Mont-St-Guibert, nabij Waver, artisanale chips van het merk ‘les Chips Lucien’ en lokale bieren waaronder ‘Mobius’ en de bieren van het kasteel van ’Hélécine in Waals-Brabant. Klanten kunnen er ook terecht voor producten van het merk Carrefour evenals een fijne selectie bio, veggie en bulk. Deze weerspiegelen de Act For Food-strategie van Carrefour die het beste toegankelijk wil maken voor iedereen.

Heel wat inspanningen op het vlak van duurzaamheid

Er werd heel hard gewerkt om op korte tijd de winkel klaar te stomen. Bij de verbouwing van de winkel werd ook veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Zo wordt er net zoals andere Express winkels onder meer gewerkt met een koelingsinstallatiesysteem op CO2.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Carrefour Express, klik hier.