Homepage / Al het nieuws / Carrefour sluit het jaar af met 2 nieuwe Carrefour Express-winkels

Presse

Carrefour sluit het jaar af met 2 nieuwe Carrefour Express-winkels

Carrefour Express Houba

Carrefour sluit het jaar af met de opening van twee nieuwe Carrefour Express-winkels in de regio Brussel. De Express franchisewinkel in Laken wordt beheerd door Semra Koyuncu & Sahin Polat, terwijl de broers Samir & Massoud Begi de managers, zelfstandige franchisenemers, zijn van de winkel in Sint-Agatha-Berchem. Zij leveren aan residentiële en tijdelijke klanten, alsook aan studenten van nabijgelegen lagere en middelbare scholen. Deze stedelijke Expressen zijn zowel een concrete als praktische illustratie van de Act For Food-strategie van Carrefour, die erop gericht is het beste voor iedereen beschikbaar te maken.

De Carrefour Express van Laken: een tweede winkel voor de franchisepartners

Met een verkoopoppervlakte van 286 m² ligt de Carrefour Express in Laken voor de metro-uitgang Houba-Brugmann, op lijn 6 tussen de metrostations Heizel en Stuyvenbergh.

Deze franchisewinkel van de nieuwe generatie onderscheidt zich door een zeer compleet en gevarieerd aanbod dankzij een ruim assortiment gezonde en lekkere producten, maar ook door de nabijheid en de kwalitatieve service van gemotiveerde en dynamische franchisepartners. Met deze nieuwe winkel gaan Semra Koyuncu & Sahin Polat de uitdaging aan om een tweede winkel te openen – momenteel exploiteren ze de Carrefour Express in de Berenkooi in Schaarbeek.

Een familiegeschiedenis die voortduurt in Sint-Agatha-Berchem

Carrefour Express Sint-Agatha-berchem

Gelegen in de Groot-Bijgaardenstraat op een verkoopoppervlakte van 133 m², biedt deze nieuwe Express een prachtige ruimte aan de klanten. De twee enthousiaste en ervaren franchisepartners, de broers Samir & Massoud Begi, nemen de door hun ouders ontwikkelde familie kruidenierszaak zonder merknaam over en gaan de uitdaging aan om een bestaande zaak onder de merknaam Carrefour Express over te nemen – zij zijn ervaren winkeliers die nu Carrefour-franchisenemer worden – zij helpen hun ouders al lang en kennen hun klanten perfect. Hun uitdaging: het ontwikkelen van de verkoop van verse producten en in het bijzonder bakkerijproducten met bakken ter plaatse.

Beide franchisewinkels bieden ook een grote verscheidenheid aan basisproducten en alle essentiële levensmiddelen en drogisterij artikelen.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Carrefour Express, klik hier.