Homepage / Al het nieuws / Dynamische franchisenemers in het Tom&Co franchisenetwerk

Presse

Dynamische franchisenemers in het Tom&Co franchisenetwerk

Tom&Co

Tom&Co vestigt zich opnieuw in Ath

Multi-franchisenemers Olivier en Jean-Marc Dupont hebben op 13 april hun winkel van Lessines verhuisd naar een gloednieuwe winkel in Ath, waar zij 15 jaar geleden een winkel in het stadscentrum hadden.

De verhuis van Lessines naar Ath was in slechts 3 dagen voltooid, Lessines sloot op zaterdag. De winkel werd leeggehaald en verplaatst naar Ath, klaar om te openen op woensdag om 9 uur. Een geweldige prestatie met een ongelooflijk resultaat voor het hele team.

Tom&Co Ath
De nieuwe winkel in Ath heeft een oppervlakte van 550 m² en biedt het volledige gamma van het merk aan met een hondenwasplaats, een weegplaats, een gemeenschappelijke tafel, een chiplezer, een medaillegravure, een waterkwaliteitstest en een afhaalpunt voor online reserveringen.

Als multi-franchisenemers van het francisenetwerk Tom&Co exploiteren de twee broers Dupont ook nog 4 andere winkels in La Louvière, Gosselies, Haine-Saint-Pierre en Houdeng-Goegnies.

Heropening van de Tom&Co franchiseverkoopunt in Chaudfontaine

Tom&Co Chaudfontaine

Op 27 april 2022 heropende de franchisenemer van Tom&Co in Chaufontaine zijn deuren, negen maanden nadat hij volledig was verwoest door de overstromingen die hem in juli 2021 teisterden.

De volledig gerenoveerde winkel, gelegen in het 3D-winkelcentrum, heeft nu een eigen ingang (buiten het winkelcentrum) en een eigen parkeerterrein. Het biedt een breed scala aan producten en accessoires om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten die veel of alles hebben verloren bij de ramp.

Tom&Co Chaudfontaine

Een van de nieuwigheden is dat de winkel thuisleveringen zal aanbieden met drie bestelwagens, wat vooral interessant zal zijn voor inwoners die geen auto meer hebben.

Klanten zullen ook hun bestellingen via de onlinesite kunnen plaatsen en ze in de winkel kunnen laten leveren via de “Click&Collect”-dienst.

Er is ook een nieuwe afdeling gewijd aan de hengelsport, waarbij de winkel, gelegen in de buurt van de Vesder en de Ourthe, een breed scala aan producten en accessoires voor vissers aanbiedt; een specificiteit die niet los staat van het profiel van de nieuwe manager, Catherine Delva, waarvan haar vader de voormalige Belgische vice-kampioen hengelsport is. De manager werkt al 10 jaar voor Tom&Co en kent de wereld van de dierenwinkels goed: ze kweekt vogels en is dierenartsassistente.

In de afdeling parafarmacie zal een gespecialiseerde adviseur ter beschikking staan van de klanten en hun huisdieren om beter aan hun behoeften te voldoen.

Voor meer informatie om franchiseneer te worden bij Tom&Co, klik hier.