Homepage / Al het nieuws / Een franchiseverkooppunt van REDDY Keukens nu ook in Doornik

Presse

Een franchiseverkooppunt van REDDY Keukens nu ook in Doornik

Ondanks de zomerperiode was de eerste openingsmaand van de nieuwe REDDY-franchisevestiging in Doornik al erg drukbezocht.

Op 3 juli opende de nieuwste Belgische vestiging van de Duitse franchiseformule REDDY Keukens. De nieuwe winkel kreeg een prominente plaats in de commerciële zoning van Froyennes in de Rue de Roselières. Hiermee heeft een tweede Waalse stad toegang tot Duitse kwaliteitskeukens aan eerlijke en scherpe prijzen.

De nieuwste toonzaal brengt 400m² en 17 keukens vol inspiratie in verschillende stijlen, kleuren en prijsklassen en toont zo de ruime mogelijkheden die het franchisenetwerk REDDY te bieden heeft. In de gezellige lounge geniet je van een drankje terwijl kinderen plezier maken in de kinderhoek.

Een ervaren franchisenemer uit de sector

Het team van REDDY Keukens Doornik, met franchisenemers Franck Prévost en Marie-Hélène Savelon aan het hoofd, is geen onbekende in de keukensector. Franck en zijn verkoopteam blikken terug op jarenlange ervaring en de droom om een eigen keukenzaak te starten, is met de opening van hun REDDY dan ook uitgekomen.

En hoe! Meteen in de eerste maand heeft Franck al tal van mooie projecten kunnen waarmaken voor zijn klanten. “In ieder project leef ik me uit, het is een passie.

Bovendien past de aanpak van REDDY helemaal bij ons: we zijn geen keukenverkopers, maar betrouwbare partners in de realisatie van de droom van onze klanten,” zegt Franck enthousiast.

Transparante prijs en verlengde garantie “Een ander belangrijk onderdeel van die aanpak is de nettoprijzen-strategie: geen gegoochel met kortingen, maar prijzen die vanaf het begin voor allen duidelijk zijn, zonder verrassingen,” gaat Marie[1]Hélène verder. “Natuurlijk is de Duitse kwaliteit van onze keukens en toestellen ook een troef. Omdat we hiervan overtuigd zijn, geven wij een duidelijk langere garantie dan wettelijk is voorgeschreven aan onze klanten. Hiermee zetten wij in op maximale service en tevredenheid.”

Voor meer informatie over het franchisenetwerk Reddy, klik hier.