Franchise REDDY Keukens

Wie is REDDY Keukens?

Het Duitse merk REDDY behoort tot de bekendste franchises in keukenretail en maakt deel uit van MHK Group, de grootste inkooporganisatie voor keukens, meubels en sanitair in Europa. Sinds de eerste opening in 1994 is het franchisenetwerk uitgegroeid tot een vaste waarde, blijft steeds groeien en telt intussen meer dan 80 locaties in Europa.

Ons aanbod van de franchiseformule REDDY Keukens

De REDDY-centrale ondersteunt je met talrijke diensten op je weg naar zelfstandigheid. Dit mag je verwachten:

 • we begeleiden je op financieel, organisatorisch en management-vlak
 • je ontvangt een financieringsbijdrage tot zelfs 125.000 €
 • we werken een aangepast 360° marketingplan uit voor je winkel
 • als partner van MHK Group geniet je van inkoopvoordelen door grote inkoopvolumes
 • je neemt deel aan regelmatige opleidingen en bijeenkomsten met collega-franchisenemers

 

 

De kracht van ons commercieel netwerk

Met jaarlijks meer dan 20.000 verkochte keukens is REDDY een van de bekendste franchises in de branche. Als onderdeel van MHK Group (Europa’s grootste inkooporganisatie) kopen wij onze keukens in grote volumes in en realiseren zo optimale inkoopprijzen voor onze partners. Door aangepaste verkoopstrategieën genereren onze partners bovengemiddelde marges.

 

 • Aantal franchiseverkooppunten : meer dan 80 in Europa, waarvan 7 in België
 • Gemiddeld zakencijfer :
 • Looptijd van het contract : 5 jaar
 • Persoonlijke bijdrage : min. 25.000 €
 • Instapgeld : geen
 • Franchise kost : 2%

 

7

Aantal franchiseverkooppunten

Gemiddeld zakencijfer

5 jaar

Looptijd van het contract

25.000 €

Persoonlijke bijdrage

Instapgeld

2%

Kosten Franchise

Getuigenissen van franchisenemers

Op meer dan 80 locaties schrijven onze REDDY-winkels al succesverhalen. Lees hier de ervaringen van onze partners en waarom ze overtuigd zijn van de REDDY-franchise.

Kristof De Maeyer

Franchisenemer REDDY Antwerpen

Ik speelde al langer met het idee om mijn eigen keukenzaak te starten. Na kort onderzoek kwam ik het franchiseconcept van REDDY tegen en enkele maanden later kon ik de eerste klanten in mijn winkel begroeten. Wat heeft me overtuigd? Enerzijds profiteer ik van de centrale marketing en inkoop aan uitstekende voorwaarden door de volume-inkoop met mijn Europese REDDY-collega’s. Anderzijds ben ik als franchisenemer toch zelfstandige. Ik werk voor eigen rekening en ben verantwoordelijk voor het economische succes van mijn bedrijf.

Tom Declerck

Franchisenemer REDDY Veurne

Klantentevredenheid is voor mij als eigenaar een doel op zich. Tegelijkertijd gaat het natuurlijk ook over leiderschap, motivatie van mijn verkoop- en monteursteam en de kwaliteitsgarantie van de door ons geplande keukens. REDDY staat klaar om bij ieder aspect en belangrijke beslissingen te adviseren. Ik wil dat mijn bedrijf blijft groeien en daarom vind ik het belangrijk dat ik nieuwe ideeën kan inbrengen, maar ook ervaringen kan uitwisselen met mijn collega’s. Daar heeft uiteindelijk iedereen baat bij.

Kris de Pooter

Franchisenemer REDDY Geel

Het REDDY franchiseconcept werkt zo goed voor mij omdat ik veel ondernemersvrijheid heb, maar tegelijkertijd op steun van het hoofdkantoor kan rekenen. De ondersteuning zowel vóór de opening als in mijn dagelijkse activiteiten, laat toe dat ik me gewoon kan concentreren op hetgeen waar ik het beste in ben: mijn klanten blij maken met hun droomkeuken. Daarnaast telt voor mij de voortdurende ontwikkeling van het concept, dat zich aanpast aan de omstandigheden op de markt en ons steeds up-to-date tools en perspectieven aanbiedt.

Bij REDDY keukens is ondernemen simpeler dan je denkt!

Sinds de oprichting van de eerste “REDDY Küchen” in 1994 in Duitsland, is deze formule intussen met meer dan 90 vestigingen over heel Europa één van de grootste en uiterst succesvolle spelers op de franchisemarkt. (REDDY maakt deel uit van de grootste aankooporganisatie van Europa, MHK Group.)

In België werd REDDY Keukens in 2013 succesvol geïntroduceerd en sindsdien werkt een gedreven team experten elke dag aan de verdere expansie. REDDY heeft alles in petto om zijn sterke positie verder uit te breiden op de Belgische markt.

REDDY biedt Duitse kwaliteitskeukens aan voor een eerlijke netto prijs. Wij werken met gedreven en ervaren ondernemers die hun klanten begeleiden van A tot Z. De combinatie van kwaliteit aan een scherpe prijs en de aangename ontvangst en shopomgeving zorgen ervoor dat we zeer trouwe klanten hebben die nieuwe klanten aanbrengen door hun eigen positieve REDDY ervaring te delen met vrienden en familie.

Om lid te worden van onze REDDY familie is interesse en ondernemingszin het belangrijkste, samen zullen we dan alles bekijken en overlopen om je kandidatuur in te dienen. Wist je dat REDDY geen instapkost verwacht? Enkel een investering in je eigen zaak van minstens € 25.000. Wij voorzien een financieringsbijdrage tot zelfs € 125.000, een 360° marketingplan, tekensoftware, managementadvies, regelmatige opleidingen en bijeenkomsten met collega-franchisenemers. Als REDDY franchisenemer maak je deel uit van de  MHK Group. Doordat de MHK Group in gigantische volumes aankoopt kan je hierdoor mee genieten van de goede en scherpe inkoopvoordelen.

Heb je interesse en ben je klaar voor het ondernemersavontuur van je leven? Contacteer ons dan snel en ontdek hoe we samen kunnen bouwen aan je REDDY succesverhaal!

Geen jobs op dit moment

In detail

Met een eigen inbreng van slechts 25.000 € kan je al je eigen keukenzaak opstarten. Dankzij onze sterke gemeenschap kan je rekenen op financiële ondersteuning, persoonlijke begeleiding bij de opbouw van jouw unieke project, continu advies en opvolging van je nieuwe onderneming.

Sinds de opening van de eerste REDDY Küchen in 1994 is het franchisenetwerk uitgegroeid tot een vaste waarde op de Duitse keukenmarkt en blijft steeds groeien in Europa. Op meer dan 80 verkooppunten biedt REDDY zijn klanten de voordelen en competenties van de zelfstandige keukenspecialist met een eigen keukenmerk.

 

We richten ons vooral op ambitieuze ondernemers tussen 25 en 55 jaar met een eigen kapitaal van 25.000 €. Ben je commercieel sterk, vastberaden, creatief en ondernemend? Dan maken we graag kennis met jou.

De REDDY-centrale ondersteunt je met talrijke diensten op je weg naar zelfstandigheid. We begeleiden je op financieel vlak, voorzien een financieringsbijdrage tot zelfs 125.000 €, een 360° marketingplan, tekensoftware, managementadvies, regelmatige opleidingen en bijeenkomsten met collega-franchisenemers. Als partner van MHK Group geniet je bovendien van inkoopvoordelen door grote inkoopvolumes.

De keukensector is een stabiele en steeds groeiende branche. Dit bleek ook uit de forse omzetstijgingen in een crisisjaar als 2020. De keuken is immers het hart van iedere woning geworden: een ontmoetingsplaats met vrienden en familie, een home-office, een plaats waar al het huiselijke leven plaatsvindt.

De REDDY-franchise krijgt al meerdere jaren op rij onderscheidingen van het International Center for Franchising & Cooperation en de Duitse Franchise-federatie voor zijn uitstekende prestaties. Met de zesde onderscheiding op rij als Service Champion in Gold 2019 maken klanten ons bedrijf tot een van de 100 meest klantvriendelijke in Duitsland.

Depuis l’ouverture du premier REDDY Küchen en 1994, le réseau de franchises est devenu un élément permanent du marché allemand des cuisines et continue à se développer en Europe. Sur plus de 80 sites, REDDY offre à ses clients les avantages et les compétences du spécialiste indépendant de la cuisine avec sa propre marque de cuisine.

 

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF