Franchise REDDY Cuisines

Wie is REDDY Keukens?

Het Duitse merk REDDY behoort tot de bekendste franchises in keukenretail en maakt deel uit van MHK Group, de grootste inkooporganisatie voor keukens, meubels en sanitair in Europa. Sinds de eerste opening in 1994 is het franchisenetwerk uitgegroeid tot een vaste waarde, blijft steeds groeien en telt intussen meer dan 80 locaties in Europa.

Ons aanbod van de franchiseformule REDDY Keukens

De REDDY-centrale ondersteunt je met talrijke diensten op je weg naar zelfstandigheid. Dit mag je verwachten:

 • we begeleiden je op financieel, organisatorisch en management-vlak
 • je ontvangt een financieringsbijdrage tot zelfs 125.000 €
 • we werken een aangepast 360° marketingplan uit voor je winkel
 • als partner van MHK Group geniet je van inkoopvoordelen door grote inkoopvolumes
 • je neemt deel aan regelmatige opleidingen en bijeenkomsten met collega-franchisenemers

 

 

De kracht van ons commercieel netwerk

Met jaarlijks meer dan 20.000 verkochte keukens is REDDY een van de bekendste franchises in de branche. Als onderdeel van MHK Group (Europa’s grootste inkooporganisatie) kopen wij onze keukens in grote volumes in en realiseren zo optimale inkoopprijzen voor onze partners. Door aangepaste verkoopstrategieën genereren onze partners bovengemiddelde marges.

 

 • Aantal franchiseverkooppunten : meer dan 80 in Europa, waarvan 7 in België
 • Gemiddeld zakencijfer :
 • Looptijd van het contract : 5 jaar
 • Persoonlijke bijdrage : min. 25.000 €
 • Instapgeld : geen
 • Franchise kost : 2%

 

7

Aantal franchiseverkooppunten

Gemiddeld zakencijfer

5 jaar

Looptijd van het contract

25.000 €

Persoonlijke bijdrage

Instapgeld

2%

Kosten Franchise

Getuigenissen van franchisenemers

Op meer dan 80 locaties schrijven onze REDDY-winkels al succesverhalen. Lees hier de ervaringen van onze partners en waarom ze overtuigd zijn van de REDDY-franchise.

Kristof De Maeyer

zaakvoerder REDDY Antwerpen

Ik speelde al langer met het idee om mijn eigen keukenzaak te starten. Na kort onderzoek kwam ik het franchiseconcept van REDDY tegen en enkele maanden later kon ik de eerste klanten in mijn winkel begroeten. Wat heeft me overtuigd? Enerzijds profiteer ik van de centrale marketing en inkoop aan uitstekende voorwaarden door de volume-inkoop met mijn Europese REDDY-collega’s. Anderzijds ben ik als franchisenemer toch zelfstandige. Ik werk voor eigen rekening en ben verantwoordelijk voor het economische succes van mijn bedrijf.

Tom Declerck

zaakvoerder REDDY Veurne

Klantentevredenheid is voor mij als eigenaar een doel op zich. Tegelijkertijd gaat het natuurlijk ook over leiderschap, motivatie van mijn verkoop- en monteursteam en de kwaliteitsgarantie van de door ons geplande keukens. REDDY staat klaar om bij ieder aspect en belangrijke beslissingen te adviseren. Ik wil dat mijn bedrijf blijft groeien en daarom vind ik het belangrijk dat ik nieuwe ideeën kan inbrengen, maar ook ervaringen kan uitwisselen met mijn collega’s. Daar heeft uiteindelijk iedereen baat bij.

Davide Mazzarella

zaakvoerder REDDY Braine-l’Alleud

Na enkele jaren als keukenverkoper groeide mijn ambitie om een eigen winkel te openen. REDDY maakte deze grote sprong voor mij als jonge ondernemer haalbaar: samen stelden we een businessplan op, ik kreeg ondersteuning bij huuronderhandelingen en bankgesprekken, het REDDY financieringsconcept hielp me op financieel vlak. Nadat alles rond was, namen de REDDY-architecten het toonzaalontwerp op zich en de georganiseerde opleidingen gaven mij de nodige zekerheid dat er niets kon mis lopen.

In detail

Met een eigen inbreng van slechts 25.000 € kan je al je eigen keukenzaak opstarten. Dankzij onze sterke gemeenschap kan je rekenen op financiële ondersteuning, persoonlijke begeleiding bij de opbouw van jouw unieke project, continu advies en opvolging van je nieuwe onderneming.

Sinds de opening van de eerste REDDY Küchen in 1994 is het franchisenetwerk uitgegroeid tot een vaste waarde op de Duitse keukenmarkt en blijft steeds groeien in Europa. Op meer dan 80 verkooppunten biedt REDDY zijn klanten de voordelen en competenties van de zelfstandige keukenspecialist met een eigen keukenmerk.

 

We richten ons vooral op ambitieuze ondernemers tussen 25 en 55 jaar met een eigen kapitaal van 25.000 €. Ben je commercieel sterk, vastberaden, creatief en ondernemend? Dan maken we graag kennis met jou.

De REDDY-centrale ondersteunt je met talrijke diensten op je weg naar zelfstandigheid. We begeleiden je op financieel vlak, voorzien een financieringsbijdrage tot zelfs 125.000 €, een 360° marketingplan, tekensoftware, managementadvies, regelmatige opleidingen en bijeenkomsten met collega-franchisenemers. Als partner van MHK Group geniet je bovendien van inkoopvoordelen door grote inkoopvolumes.

De keukensector is een stabiele en steeds groeiende branche. Dit bleek ook uit de forse omzetstijgingen in een crisisjaar als 2020. De keuken is immers het hart van iedere woning geworden: een ontmoetingsplaats met vrienden en familie, een home-office, een plaats waar al het huiselijke leven plaatsvindt.

De REDDY-franchise krijgt al meerdere jaren op rij onderscheidingen van het International Center for Franchising & Cooperation en de Duitse Franchise-federatie voor zijn uitstekende prestaties. Met de zesde onderscheiding op rij als Service Champion in Gold 2019 maken klanten ons bedrijf tot een van de 100 meest klantvriendelijke in Duitsland.

Depuis l’ouverture du premier REDDY Küchen en 1994, le réseau de franchises est devenu un élément permanent du marché allemand des cuisines et continue à se développer en Europe. Sur plus de 80 sites, REDDY offre à ses clients les avantages et les compétences du spécialiste indépendant de la cuisine avec sa propre marque de cuisine.

 

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF