Homepage / Al het nieuws / Een nieuwe franchisewinkel Vanden Borre Kitchen te Genk

Presse

Een nieuwe franchisewinkel Vanden Borre Kitchen te Genk

De stad Genk in limburg is nu ook de trotse eigenaar van een gloednieuw Vanden Borre Kitchen franchisewinkel, gelegen aan de Hasseltweg, een drukke commerciële as tussen Genk en Hasselt die een vlotte toegang tot alle toekomstige klanten mogelijk maakt.

En wanneer kwaliteit samengaat met klantenservice, is het niet meer dan normaal dat Vanden Borre Kitchen twee nieuwe franchisenemers aan zijn team toevoegt, Richard Smeets en Sarah Aerts, die de winkel zullen leiden.

Met een oppervlakte van 570 m² biedt het een showroom met 10 keukens van verschillende stijlen en smaken, die voor elke behoefte een oplossing bieden.

Dynamische en gemotiveerde franchisenemers in Limburg

Vanden Borre Kitchen Genk

Deze twee in Limburg geboren en getogen sporters met een achtergrond in de verkoop beginnen nu vol vertrouwen aan dit nieuwe project. Hun ervaring in detailhandel, toeleveringsketens, merchandising en procesontwikkeling zijn duidelijke troeven om van dit nieuwe project een succes te maken.

Wat trok hen aan in Vanden Borre Kitchen?

Het idee om samen te werken met een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in de keuken- en apparatuursector, terwijl men kan rekenen op een assortiment meubelen van hoge kwaliteit en de volledige ondersteuning van het hoofdkantoor.

De franchisenemers worden bijgestaan door twee medewerkers, Yasha en Philip, die beiden een artistieke achtergrond hebben, kennis van binnenhuisarchitectuur, een voorliefde voor de wereld van de keuken en een passie voor menselijke relaties. Deze twee jonge medewerkers zijn de perfecte aanvulling op het zeer gemotiveerde team van Vanden Borre Kitchen Genk franchisenemers.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden bij Vanden Borre Kitchen, klik hier.