Homepage / Al het nieuws / Een nieuwe franchisewinkel Vanden Borre Kitchen te Oudergem

Presse

Een nieuwe franchisewinkel Vanden Borre Kitchen te Oudergem

Vanden Borre Kitchen Oudergem

Met trots kondigen we de opening aan van een nieuw franchiseverkooppunt van Vanden Borre Kitchen in Oudergem, op donderdag 15 februari, de eerste in een reeks geplande nieuwe openingen voor 2024! Deze sprankelende toevoeging benadrukt opnieuw de snelle expansie van het franchisenetwerk Vanden Borre Kitchen en onze voortdurende toewijding aan het leveren van topkwaliteit aan onze klanten.

Na de lancering van onze Vanden Borre Kitchen winkel in Dour in december 2023, zetten we ons expansieavontuur voort met onze allereerste winkelopening van 2024: Vanden Borre Kitchen in Oudergem! Gelegen te midden van de bruisende energie van deze gemeente, belooft onze gloednieuwe showroom een ware oase te zijn voor keukenliefhebbers.

Met dezelfde toewijding en passie waarmee we onze voorgaande vestigingen hebben opgezet, streven we ernaar om ook in Oudergem een ongeëvenaarde keukenervaring te bieden. We heten onze nieuwe franchisenemer Julien Dozot en zijn voltallige team alvast veel succes toe!

Met de feestelijke opening van Vanden Borre Kitchen in Oudergem, vieren we niet alleen een nieuwe mijlpaal in onze expansie, maar laten we ook zien hoe toegewijde individuen kunnen uitgroeien tot ware keukenspecialisten, zelfs zonder voorafgaande ervaring in de sector. Onze franchisenemer voor deze vestiging begon zijn reis zonder enige achtergrond in de keukensector. Echter, dankzij een intensieve en gedreven opleiding in onze kantoren, heeft hij zich ontwikkeld tot een volleerd keukenspecialist. Zijn toewijding en vastberadenheid zijn een ware inspiratie geweest voor ons hele team, en het bewijst dat met de juiste begeleiding en ondersteuning, succes binnen handbereik ligt.

De opening van Vanden Borre Kitchen in Oudergem is niet alleen een bewijs van onze groeiende aanwezigheid in België, maar ook een uitnodiging aan anderen die dromen van het runnen van hun eigen keukenwinkel. Als u ook wilt ontdekken hoe u kunt evolueren van een kandidaat-ondernemer tot een succesvolle franchisenemer van Vandenborre Kitchen, klik hier en neem contact met ons op. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst vol mogelijkheden, waar passie en toewijding worden beloond en waar de beste keukenervaringen worden gecreëerd voor onze klanten. Sluit u aan bij de Vanden Borre Kitchen-familie en laat uw ondernemersdromen werkelijkheid worden. 

Top 3 des derniers articles