Homepage / Al het nieuws / Feestelijke opening van nieuwe Belchicken restaurant in Etterbeek

Presse

Feestelijke opening van nieuwe Belchicken restaurant in Etterbeek

Belchicken

Belchicken is goed opweg om haar doelstelling van 60 restaurant voor eind dit jaar te bereiken.

Afgelopen zaterdag 3 juni 2023 heelt Belchicken een nieuwe restaurant in Etterbeek geopend. Deze groei geeft vleugels aan de ontwikkeling via franchising… En een dorst om nieuwe markten in Europa te veroveren.

Belchicken

Het concept Belchicken, dat gespecialiseerd is in kipgerechten, trekt een steeds groter publiek. “De verkoop is gestaag toegenomen, wat een directe impact heeft op onze franchisenemers en hun omzet”, zegt de tevreden Fevzi Yildirim, General Manager van Belchicken.

Hij geeft toe dat het “één van de snelst groeiende restaurantketens in België” is.

Alleen al in de afgelopen 6 maanden heeft Belchicken 6 nieuwe franchise vestigingen geopend.

Deze trend zou in 2024 moeten versnellen, na zijn succesverhaal in België wil Belchicken zijn netwerk nu ook in het buitenland uitbreiden. Door nieuwe samenwerkingen en overschakelen naar masterfranchisemodel hoopt mijn op een exponentiële groei in het buitenland.

Belchicken

Een vertrouwde franchisenemer aan het roer

Yasin is een trotse franchisenemer aan het roer van dit nieuwe restaurant. Naast een succesverhaal als franchisenemer en manager van Belchicken te Anderlecht heeft hij besloten om een tweede restaurant in Etterbeek te openen. Hij gelooft in het succesverhaal van Belchicken en juist daarom dat hij nu ook heeft besloten om in tweede restaurant te investeren.

Voor meer informatie om franchisenemer te worden van Belchicken, klik hier.

Top 3 des derniers articles