Homepage / Immobiliën / Coldwell Banker

Franchise Coldwell Banker

Wie is Coldwell Banker® ?

Coldwell Banker is  de wereldleider in Luxe en Prestige onroerend goed.

Coldwell Banker is wereldwijd en in Europa een van de drie grootste spelers in luxe- en prestigevastgoed.

Het Coldwell Banker® verhaal begint in 1906 in San Francisco na de aardbeving, waar Colbert Coldwell een onroerend goed bedrijf oprichtte waar integriteit en kwaliteit van de dienstverlening de kern van de filosofie vormden.

In 1933 werd haar prestigedivisie, die later Coldwell Banker Global Luxury werd, snel de wereldwijde referentie voor luxe, vooral door haar op maat gemaakte marketingdiensten.

 

 

Ons aanbod van de franchiseformule Coldwell Banker®

Een Coldwell Banker® franchisenemer worden betekent toegang hebben tot de technologie, de middelen en de erkenning die nodig zijn om uw vastgoedbedrijf te stimuleren en het beste talent aan te trekken om de leider op uw lokale markt te zijn.

Coldwell Banker® franchisenemers kunnen met de beste agenten ter wereld communiceren op Europese en internationale conventies die door het merk worden georganiseerd.

Tijdens de volledige duur van hun contract genieten franchisenemers van krachtige marketingtools, ontwikkelingshulp, opleidingsoplossingen en ondersteuning die hen in staat stellen hun prestaties te optimaliseren en tegelijk de klantentevredenheid te verbeteren.

 

 

De kracht van ons commercieel netwerk

Vandaag de dag, met meer dan 3.100 kantoren en 92.000 adviseurs in 49 landen, is Coldwell Banker® de wereldleider in luxe en prestige onroerend goed.

 • Aantal franchisevestigingen : 39
 • Gemiddelde oppervlakte (m²): 80
 • Contractduur: 5 jaar
 • Persoonlijke inbreng : 80 000 EUR
 • Instapgelden: 42.500 EUR
 • Totaal aantal vestigingen: 40

39

Aantal franchisevestigingen

80

Gemiddelde oppervlakte (m²)

5 jaar

Contractduur

 80 000 EUR

Persoonlijke inbreng

42.500 EUR

Instapgelden

40

Totaal aantal vestigingen

Geen nieuws op dit moment

In detail

Wij geven in de eerste plaats de voorkeur aan personen met aanzienlijke ervaring als bedrijfsleiders, maar ook aan vastgoedprofessionals die binnen een prestigieus netwerk willen werken.
Wij zijn op zoek naar dynamische, ambitieuze persoonlijkheden die gewend zijn een vertrouwensrelatie op te bouwen met een internationaal en veeleisend cliënteel. Als u onze waarden deelt, onze sterke ambities, onze kennis van de kwaliteit van de dienstverlening, als u het ondernemende avontuur durft aan te gaan, sluit u dan bij ons aan, en sluit u aan bij een wereldwijde netwerkleider op het gebied van prestigieus onroerend goed!

 • – Een initiële opleiding van 3 weken, gebaseerd op het beroep, het management en het wettelijk kader,
  – Opleiding op het terrien en in een pilootvestiging,
 • – Opstellen van verkoopondersteunende tools,
  – Opstellen van hulpmiddelen om te helpen bij de werving,
  – Opstellen van instrumenten voor de promotie van eigendommen op lokaal, nationaal en internationaal niveau.
 • – Coaching en training van verkoopteams,
  – Driemaandelijkse bezoeken,
  – Jaarlijkse balans.
 • – Prestigieus onroerend goed, met een internationale high-end klantenkring. Een Coldwell Banker® franchisenemer worden betekent toegang krijgen tot de technologie, de middelen en de erkenning die nodig zijn om uw vastgoedbedrijf een impuls te geven en het beste talent aan te trekken om de leider in uw lokale markt te zijn. De Coldwell Banker® franchisenemers kunnen de beste agenten ter wereld ontmoeten op Europese en internationale conventies die door het Coldwell Banker® netwerk worden georganiseerd. Franchisenemers profiteren gedurende hun hele contract van krachtige marketingtools, ontwikkelingsondersteuning, trainingsoplossingen en ondersteuning die hen in staat stellen hun prestaties te optimaliseren en tegelijkertijd de klanttevredenheid te verbeteren.
 • – 1906: Datum van oprichting van het concept Coldwell Banker®,
  – 1933: Voor de eerste keer worden prestigieuze eigenschappen gefilmd met behulp van revolutionaire technologie,
  – 2010: Coldwell Banker® wordt het eerste vastgoednetwerk met een YouTube-kanaal,
  – 2011: Coldwell Banker® breidt uit in Frankrijk en Monaco,
  – 2017: Coldwell Banker Global Luxury, de prestigieuze vastgoeddivisie van Coldwell Banker® herdefinieert de normen van luxe,
  – 2019 :Coldwell Banker® profiteert van een nieuwe merkidentiteit.
  – 2020: Coldwell Banker® verfijnt de training van zijn team op afstand en de virtuele tour tools.
  – 2020: Coldwell Banker® breidt uit in België, Zwitserland en Luxemburg,

Nieuws in de kijker

Geen nieuws op dit moment

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF