Franchise Eat Salad

Wie is Eat Salad?

Het franchiseconcept Eat Salad is een toonaangevend saladebar concept uit Frankrijk, met bijna vijftig restaurants en een netwerk van veertig franchisenemers. Franchisenemer worden bij Eat Salad betekent kiezen voor een kant-en-klaar project en toetreden tot een snel groeiende groep, die dagelijks wordt gecontroleerd door een efficiënt team van deskundigen.

Ons aanbod van de franchiseformule Eat Salad

Door aan te sluiten bij het franchisenetwerk van Eat Salad kiest u voor een vernieuwend en dynamisch concept en een winstgevend project met een omzet van bijna 1 miljoen na nog geen 2 jaar actief te zijn geweest.

De kracht van ons commercieel netwerk

  • Persoonlijke bijdrage: 150 000€ (1⁄3 van de totale investering)
  • Instapgeld en opleiding: 35 000€ HT
  • Jaarlijkse royalty: 7% van de omzet vóór belastingen
  • Haalbare omzet: 1 000 000€ HT (ongeveer – na 2 jaar werking)
  • Duur Franchisecontract : 9 jaar
  • Oppervlakte: 200 – 400 m2

 

150 000€

Persoonlijke bijdrage

35 000€

Instapgeld en opleiding

7% van de omzet

Jaarlijkse royalty

1 000 000€

Haalbare omzet

9 jaar

Duur Franchisecontract

200 – 400 m2

Oppervlakte

Getuigenissen van Franchisenemers

“Vertel ons over uw ervaring als franchisenemer bij Eat Salad”

Lionel Cassoulet

Eat Salad Pessac, Eat Salad Stalingrad

“De Eat Salad groep is een innovatieve groep waar we dagelijks worden begeleid. Met de hulp van deze gepersonaliseerde ondersteuning zijn we erin geslaagd om in 2 jaar tijd winstgevend te worden.

Marie et Jean Daniel Bortolussi

Eat Salad Dijon centre

“We waarderen het franchiseavontuur enorm, omdat het zeer strikt is. Bovendien zijn de menselijke waarden die door Eat Salad worden weerspiegeld, vergelijkbaar met de onze.

Geen nieuws op dit moment

 

In detail

Door franchisenemer van Eat Salad te worden, profiteert u van totale ondersteuning.

Wij doen ons uiterste best om het commerciële succes van onze franchisenemers te garanderen en bieden coaching en opleiding aan tijdens het partnerschap. Bovendien zult u door de onmiskenbare dynamiek van de groep terechtkomen in het hart van een onderneming die voortdurend in beweging is en die de klant centraal stelt in haar denken.

Het concept Eat Salad werd opgericht in 2013 door twee ondernemende broers, Antoine en Joseph. In 2015 opende het eerste franchiserestaurant zijn deuren: het was het begin van een groot avontuur. Sindsdien heeft het concept zich in Frankrijk verder ontwikkeld en het aanbod aangepast aan de verwachtingen van de consument.

 

Hier zijn enkele van de hoogtepunten van de Eet Salade groep:

– 2015: Opening van het eerste franchiserestaurant

– 2016 : Start van leveringen aan huis

– 2015 – 2020: Opening van 35 Eat Salads in Frankrijk en 8 filialen

– 2020 : Lancering van een nieuwe website

– 2021: Invoering van ecologisch verantwoorde verpakkingen, lancering van een nieuw getrouwheidssysteem, invoering van bestelterminals in restaurants

– 2022: Volgende openingen in Brussel, Pessac Centre, Pian Médoc, Barcelona, enz.

Bij Eat Salad, is er geen typisch profiel. Toch lijken ons bepaalde kwaliteiten belangrijk om van uw project een succes te maken: houdt u van ondernemerschap en heeft u een bijzondere aantrekkingskracht voor eten? Beschikt u over goede interpersoonlijke vaardigheden en bent u enthousiast om uw team op te leiden en te motiveren? Ga mee op avontuur!

Het franchisenetwerk Eat Salad biedt zijn franchisenemers een volledige opleiding aan met Eat School. Deze opleiding van 6 weken heeft tot doel de waarden en sleutels tot succes van het Eat Salad-concept te integreren.

De eetschool is verdeeld in 5 modules

– Koken

– Service

– Opleiding van het team

– Beheer en boekhouding

– Beheer & theorie

De fastfoodmarkt groeit sterk in Frankrijk, en is sinds 2013 groter dan de traditionele restaurantmarkt. Salade heeft zich natuurlijk ontpopt als het ideale product om aan te bieden aan consumenten die op zoek zijn naar gezonde, verse en op maat gemaakte maaltijden.

Nieuws in de kijker

Geen nieuws op dit moment

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF