Franchise Ixina

Wie is Ixina ?

ixina franchising, een dochteronderneming van de FBD-groep, opgericht in België in 1971, al meer dan 20 jaar aanwezig in Frankrijk en sinds 2008 internationaal, heeft nu meer dan 280 keukenverkooppunten over de hele wereld. We delen niet alleen meer dan 40 jaar ervaring, we onderscheiden ons ook met waarden als universaliteit, creativiteit, enthousiasme en engagement.

Ons aanbod van de franchiseformule Ixina

Dankzij een snelle ontwikkeling en succesvol business model,  is ixina de ideale franchisegever voor professionals die een snel rendement op hun investering willen behalen.

  • De kracht van een echte groeimarkt
  • De onweerstaanbaarheid van een goed presterend merk
  • De begeleiding van een toegewijd team dat altijd voor je klaarstaat

 

De kracht van ons commercieel netwerk

Toetreden tot het ixina franchisenetwerk, dat is deel uitmaken van een netwerk dat goed is verankerd in het hele land. Ons netwerk telt vandaag 56 winkels in België en Luxemburg.

 

56

Aantal franchiseverkooppunten

2.300.000 EUR

Gemiddeld zakencijfer

5 jaar

Looptijd van het contract

100.000 €

Persoonlijke bijdrage

23.000 €

Instapgeld

/

Kosten Franchise

In detail

Franchisenemer van ixina worden betekent deel uitmaken van een uniek team. Enerzijds de grootste Duitse fabrikant van fabriek gemonteerde en in het laboratorium geteste meubelen met een garantie van 10 jaar. Anderzijds staan onze ixina-medewerkers paraat om u te helpen uw eigen winkel op te starten.

1971 : Ons verhaal begint hier, in België, met Electro-Cash, winkels met elektrotoestellen

1995 : De geboorte van een merk: de verkoop van uitgeruste keukens op maar onder de vlag ixina

1997 : De eerste ixina-franchise opent zijn deuren in Aartselaar

2021 : ixina telt een netwerk van 56 winkels in België en Luxemburg

Wij zoeken getalenteerde ondernemers die de menselijke en commerciële waarden van ons merk kunnen onderschrijven. Gezien uw commercieel en/of manager profiel beschikt u over een ontwikkeld relationeel inzicht; beschikt u over de capaciteit om een team van 4 à 5 personen te beheren en heeft u een visie die steeds georiënteerd is op het respect voor en de tevredenheid van de consument.

Het ixina franchisenetwerk biedt zijn franchisenemers vele ondersteuning om hen te helpen bij dit grote avontuur van het openen van een winkel. 

 

Nieuwe levenswijzen zoals thuiswerken, je huis inrichten en lekker kokerellen, de aandacht die de media besteedt aan deco en gastronomie, de hoge vlucht van vastgoed, de opwaardering van erfgoed… Het zijn allemaal factoren die de markt van de uitgeruste keuken naar boven stuwen! De Belgen investeren jaarlijks 850 miljoen euro in de plaatsing of renovatie van hun keuken, en de sector blijft groeien. Redenen genoeg om een nieuw avontuur te starten met een groot potentieel!

 

In oktober 2021 verovert het franchisenetwerk ixina voor het tweede jaar op rij de prestigieuze titel van Beste winkelketen van België in de categorie keukens. Ideaal om 2022 met een brede glimlach aan te vatten!

 

Deze franchisenetwerken zijn lid van de BFF

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe het ethisch en authentiek handvest van de Federatie na te leven.

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe de Europese Deontologische Erecode van franchising te respecteren

De leden van de Belgische Franchise Federatie verbinden zich ertoe een Precontractueel Informatie Document (PID) te gebruiken.

Meer weten over de BFF